fbpx
OSAGAIAK:
 Kanela-txotx bat
 3 arrautza-gorringo
 80 g arto-irin fin
 100 g azukre
 Gari-irina
 Arrautza bat
 Oliba-olio suabea
Estalkia:
 100 g azukre
 10 g kanela-hauts
Yields6 Servings
Total Time2 hrs 40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Unetxo batez haurtzarora itzultzeko prest? Esne frijitua prestatzeko errezeta tradizional honen bidez lortuko duzu, ohiko eta betiko postrea da eta! Gauza onak beti egongo dira modan, beraz, gure ohiturak eta gauzak egiteko moduak zaindu behar ditugu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esnea eta kanela-txotxa berotuko ditugu, irakiten hasi arte. Sutik kendu eta 5 minutuan egosten utziko dugu.

2

Egosi bitartean, beste ontzi batean arrautza-gorringoak, arto-irina eta azukrea nahastuko ditugu.

3

Kanela-txotxa sutik kenduko dugu, eta esne bero apur bat aurreko ontzian botako dugu. Dena irabiatu eta berriro berotuko dugu. Loditu arte, nahasteari eragiten jarraituko dugu. Ontzi angeluzuzen batera isuriko dugu nahastea, estali, eta lau orduan hozten utziko dugu.

4

Zatiak egin eta irineztatuko ditugu. Ondoren, arrautza irabiatutan pasatuko dugu. Zartagin batean olioa jarri eta zatiak frijituko ditugu. Erretilu batean paper xurgatzailea jarriko dugu, eta zatiak haren gainean jarriko ditugu. Kanela eta azukrea nahastuko ditugu, eta zatiak haietan bustiko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 Kanela-txotx bat
 3 arrautza-gorringo
 80 g arto-irin fin
 100 g azukre
 Gari-irina
 Arrautza bat
 Oliba-olio suabea
Estalkia:
 100 g azukre
 10 g kanela-hauts

Directions

1

Esnea eta kanela-txotxa berotuko ditugu, irakiten hasi arte. Sutik kendu eta 5 minutuan egosten utziko dugu.

2

Egosi bitartean, beste ontzi batean arrautza-gorringoak, arto-irina eta azukrea nahastuko ditugu.

3

Kanela-txotxa sutik kenduko dugu, eta esne bero apur bat aurreko ontzian botako dugu. Dena irabiatu eta berriro berotuko dugu. Loditu arte, nahasteari eragiten jarraituko dugu. Ontzi angeluzuzen batera isuriko dugu nahastea, estali, eta lau orduan hozten utziko dugu.

4

Zatiak egin eta irineztatuko ditugu. Ondoren, arrautza irabiatutan pasatuko dugu. Zartagin batean olioa jarri eta zatiak frijituko ditugu. Erretilu batean paper xurgatzailea jarriko dugu, eta zatiak haren gainean jarriko ditugu. Kanela eta azukrea nahastuko ditugu, eta zatiak haietan bustiko ditugu.

Esne frijitua