fbpx
OSAGAIAK:
Barrualderako:
 Gorringo 1
 10 g arto-irin
 15 g azukre
 100 g intxaur
Kanpoalderako:
 4 arrautza
 80 g azukre
 160 g estalki-txokolate beltza
 80 g Kaiku gurin
 50 g irin
Yields4 Servings
Total Time3 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Begiak ondo ireki eta itxi ahoa; egia da ikusten duzuna. Intxaur eta txokolate coulanta, onena? Errezeta erraz-erraza daukazula bioaren estekan, gaur bertan etxean presta dezazun, animatu bai?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Barrualderako: intxaurrak mortero batekin birrinduko ditugu, krema bat lortu arte. Esnea berotuko dugu eta beste katilu batean gorringoa arto-irina eta azukrearekin nahastuko ditugu.

2

Irakitean, aurreko nahasketa eta intxaurrak gehitu eta loditu arte nahastuko dugu etengabe. Nahasketa silikonazko moldeetan jarriko dugu eta 2 orduz izoztuko dugu.

3

Kanpoalderako: zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu elur-puntuan. Maria bainutan urtuko dugu txokolatea gurinarekin eta harrotutako gorringoekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Irin bahetua gehituko dugu eta zuringo harrotuak gehituko ditugu.

4

Mahuka batekin labe-paperarekin estalitako molde borobil baten erdia beteko dugu. Betegarria jarriko dugu eta ohore gehiagorekin estaliko dugu. 210 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.

Ingredients

OSAGAIAK:
Barrualderako:
 Gorringo 1
 10 g arto-irin
 15 g azukre
 100 g intxaur
Kanpoalderako:
 4 arrautza
 80 g azukre
 160 g estalki-txokolate beltza
 80 g Kaiku gurin
 50 g irin

Directions

1

Barrualderako: intxaurrak mortero batekin birrinduko ditugu, krema bat lortu arte. Esnea berotuko dugu eta beste katilu batean gorringoa arto-irina eta azukrearekin nahastuko ditugu.

2

Irakitean, aurreko nahasketa eta intxaurrak gehitu eta loditu arte nahastuko dugu etengabe. Nahasketa silikonazko moldeetan jarriko dugu eta 2 orduz izoztuko dugu.

3

Kanpoalderako: zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu elur-puntuan. Maria bainutan urtuko dugu txokolatea gurinarekin eta harrotutako gorringoekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Irin bahetua gehituko dugu eta zuringo harrotuak gehituko ditugu.

4

Mahuka batekin labe-paperarekin estalitako molde borobil baten erdia beteko dugu. Betegarria jarriko dugu eta ohore gehiagorekin estaliko dugu. 210 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.

Intxaur eta txokolate coulanta