Begiak ondo ireki eta itxi ahoa; egia da ikusten duzuna. Intxaur eta txokolate coulanta, onena? Errezeta erraz-erraza daukazula bioaren estekan, gaur bertan etxean presta dezazun, animatu bai?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Barrualderako: intxaurrak mortero batekin birrinduko ditugu, krema bat lortu arte. Esnea berotuko dugu eta beste katilu batean gorringoa arto-irina eta azukrearekin nahastuko ditugu.
Irakitean, aurreko nahasketa eta intxaurrak gehitu eta loditu arte nahastuko dugu etengabe. Nahasketa silikonazko moldeetan jarriko dugu eta 2 orduz izoztuko dugu.
Kanpoalderako: zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu elur-puntuan. Maria bainutan urtuko dugu txokolatea gurinarekin eta harrotutako gorringoekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Irin bahetua gehituko dugu eta zuringo harrotuak gehituko ditugu.
Mahuka batekin labe-paperarekin estalitako molde borobil baten erdia beteko dugu. Betegarria jarriko dugu eta ohore gehiagorekin estaliko dugu. 210 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.
Ingredients
Directions
Barrualderako: intxaurrak mortero batekin birrinduko ditugu, krema bat lortu arte. Esnea berotuko dugu eta beste katilu batean gorringoa arto-irina eta azukrearekin nahastuko ditugu.
Irakitean, aurreko nahasketa eta intxaurrak gehitu eta loditu arte nahastuko dugu etengabe. Nahasketa silikonazko moldeetan jarriko dugu eta 2 orduz izoztuko dugu.
Kanpoalderako: zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu elur-puntuan. Maria bainutan urtuko dugu txokolatea gurinarekin eta harrotutako gorringoekin nahastuko dugu mugimendu inguratzaileekin. Irin bahetua gehituko dugu eta zuringo harrotuak gehituko ditugu.
Mahuka batekin labe-paperarekin estalitako molde borobil baten erdia beteko dugu. Betegarria jarriko dugu eta ohore gehiagorekin estaliko dugu. 210 ºC-tan labekatuko dugu 15 minutuz.