fbpx
Osagaiak:
 500 g indar-irin
 5 g gatz
 50 g azukre
 4 arrautza
 100 g Kaiku gurin pomada-puntuan
 15 g legamia fresko
 Banana 1
 100 g anana
Materialak:
 Bizkotxo moldea
Yields10 Servings
Total Time3 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ogia ogi,... Baina guk Brioche-a nahiago, baina ez edozein, Mazedonia eta jogurt Brioche hau nahi dugu, zuk ere nahi duzu? Egiteko erraza da, ezagutu errezeta bioaren estekan eta kontaiguzu arrazoia geneukan ala ez.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Oratzaile batean, osagai guztiak nahastuko ditugu frutak eta legamia izan ezik, ohore homogeneo eta elastikoa lortu arte. Azkenik, bananak eta anana laukitxoetan zatituta eta legamia gehituko ditugu. Pixka gehiago oratuko dugu.

2

Ohorea katilu batean aterako dugu, bola-forma emango diogu eta film batekin estaliko dugu. Jalkitzen utziko dugu leku epel batean, bolumena bikoitza izan arte.

3

Berriro arinki oratuko dugu eskuekin, bola bat eratuko dugu eta aurretik koipetutako molde luze batean jarriko dugu. Berriro estaliko dugu eta jalkitzen utziko dugu ordubetez, bolumena berriro handitu arte.

4

Esne pixka batekin margotu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 40 minutuz. Labetik atera, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.

Ingredients

Osagaiak:
 500 g indar-irin
 5 g gatz
 50 g azukre
 4 arrautza
 100 g Kaiku gurin pomada-puntuan
 15 g legamia fresko
 Banana 1
 100 g anana
Materialak:
 Bizkotxo moldea

Directions

1

Oratzaile batean, osagai guztiak nahastuko ditugu frutak eta legamia izan ezik, ohore homogeneo eta elastikoa lortu arte. Azkenik, bananak eta anana laukitxoetan zatituta eta legamia gehituko ditugu. Pixka gehiago oratuko dugu.

2

Ohorea katilu batean aterako dugu, bola-forma emango diogu eta film batekin estaliko dugu. Jalkitzen utziko dugu leku epel batean, bolumena bikoitza izan arte.

3

Berriro arinki oratuko dugu eskuekin, bola bat eratuko dugu eta aurretik koipetutako molde luze batean jarriko dugu. Berriro estaliko dugu eta jalkitzen utziko dugu ordubetez, bolumena berriro handitu arte.

4

Esne pixka batekin margotu eta 180 ºC-tan labekatuko dugu 40 minutuz. Labetik atera, hozten utzi eta moldetik aterako dugu.

Mazedonia eta jogurt brioche