Bazegoen behien Mahats-pastel frijitu hain gozoa... Mundu guztia bioaren estekara zihoala errezetaren urratsez urratseko ezagutu eta etxean prestatzeko. Ondoren, denak poz-pozik egongo dira. Ez dira istorioak, postre benetan gozoa da, ez huts egin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gelatinazko orriak hidratatuko ditugu izotza duen uretan eta gordeko ditugu. Katilu batean, azukrea, jogurta eta limoizko zukua irabiatuko ditugu, hozkailuan gordeko dugu.
Esnea berotuko dugu eta gelatinazko orriak gehituko ditugu. Desegin arte nahastuko dugu. Pixkanaka-pixkanaka gehituko dugu jogurt irabiatuko nahasketara.
Esne-gaina sasi-harrotuko dugu eta aurreko nahasketara gehituko dugu mugimendu inguratzaileekin.
7,5 cm-ko diametroko moldeak beteko ditugu, krema geruzak erdibanatutako mahatseko geruzekin aldizkatuz. Ordubetez hoztuko dugu, moldetik aterako dugu eta mahats osoekin eta menda hostoekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Gelatinazko orriak hidratatuko ditugu izotza duen uretan eta gordeko ditugu. Katilu batean, azukrea, jogurta eta limoizko zukua irabiatuko ditugu, hozkailuan gordeko dugu.
Esnea berotuko dugu eta gelatinazko orriak gehituko ditugu. Desegin arte nahastuko dugu. Pixkanaka-pixkanaka gehituko dugu jogurt irabiatuko nahasketara.
Esne-gaina sasi-harrotuko dugu eta aurreko nahasketara gehituko dugu mugimendu inguratzaileekin.
7,5 cm-ko diametroko moldeak beteko ditugu, krema geruzak erdibanatutako mahatseko geruzekin aldizkatuz. Ordubetez hoztuko dugu, moldetik aterako dugu eta mahats osoekin eta menda hostoekin apainduko dugu.