fbpx
Osagaiak:
Bavaroiserentzat:
 Gelatinazko 4 orri
 60 g azukre
 limoi ½-aren zukua
 250 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 300 g mahats
Apaintzeko:
 50 g mahats
 Menda hostoak
Yields4 Servings
Total Time1 hr 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Bazegoen behien Mahats-pastel frijitu hain gozoa... Mundu guztia bioaren estekara zihoala errezetaren urratsez urratseko ezagutu eta etxean prestatzeko. Ondoren, denak poz-pozik egongo dira. Ez dira istorioak, postre benetan gozoa da, ez huts egin!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Gelatinazko orriak hidratatuko ditugu izotza duen uretan eta gordeko ditugu. Katilu batean, azukrea, jogurta eta limoizko zukua irabiatuko ditugu, hozkailuan gordeko dugu.

2

Esnea berotuko dugu eta gelatinazko orriak gehituko ditugu. Desegin arte nahastuko dugu. Pixkanaka-pixkanaka gehituko dugu jogurt irabiatuko nahasketara.

3

Esne-gaina sasi-harrotuko dugu eta aurreko nahasketara gehituko dugu mugimendu inguratzaileekin.

4

7,5 cm-ko diametroko moldeak beteko ditugu, krema geruzak erdibanatutako mahatseko geruzekin aldizkatuz. Ordubetez hoztuko dugu, moldetik aterako dugu eta mahats osoekin eta menda hostoekin apainduko dugu.

Ingredients

Osagaiak:
Bavaroiserentzat:
 Gelatinazko 4 orri
 60 g azukre
 limoi ½-aren zukua
 250 ml Kaiku harrotzeko esne-gaina
 300 g mahats
Apaintzeko:
 50 g mahats
 Menda hostoak

Directions

1

Gelatinazko orriak hidratatuko ditugu izotza duen uretan eta gordeko ditugu. Katilu batean, azukrea, jogurta eta limoizko zukua irabiatuko ditugu, hozkailuan gordeko dugu.

2

Esnea berotuko dugu eta gelatinazko orriak gehituko ditugu. Desegin arte nahastuko dugu. Pixkanaka-pixkanaka gehituko dugu jogurt irabiatuko nahasketara.

3

Esne-gaina sasi-harrotuko dugu eta aurreko nahasketara gehituko dugu mugimendu inguratzaileekin.

4

7,5 cm-ko diametroko moldeak beteko ditugu, krema geruzak erdibanatutako mahatseko geruzekin aldizkatuz. Ordubetez hoztuko dugu, moldetik aterako dugu eta mahats osoekin eta menda hostoekin apainduko dugu.

Mahats-pastel hotza