Orain, etxean ere presta dezakegu horrenbeste gustatzen zaigun postre hori! Ikasi mamia prestatzeko errezeta bikain hau, gure Kaiku Km0 behi-esnearekin.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Esnea burruntzali batean jarri eta berotuko dugu ketan hasi arte (55 ºC inguru).
Sutik kendu eta esne-hautsarekin zein azukrearekin nahastuko dugu disolbatu arte.
Gatzagiaren 7 tantatxo dosifikatuko ditugu potoetan eta ondoren, esne beroa botako dugu eta eragingo diogu. Ordubetez hotzean gatzatuko dugu.
Eztiarekin bat jan dezakegu.
Ingredients
Directions
Esnea burruntzali batean jarri eta berotuko dugu ketan hasi arte (55 ºC inguru).
Sutik kendu eta esne-hautsarekin zein azukrearekin nahastuko dugu disolbatu arte.
Gatzagiaren 7 tantatxo dosifikatuko ditugu potoetan eta ondoren, esne beroa botako dugu eta eragingo diogu. Ordubetez hotzean gatzatuko dugu.
Eztiarekin bat jan dezakegu.