fbpx
Osagaiak:
 50 g esne-hautsa
 Koilarakada bat azukre
 Gatzagia
 Eztia
Materialak:
 Gatzaturako potoak
Yields8 Servings
Total Time1 hr 10 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Orain, etxean ere presta dezakegu horrenbeste gustatzen zaigun postre hori! Ikasi mamia prestatzeko errezeta bikain hau, gure Kaiku Km0 behi-esnearekin.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esnea burruntzali batean jarri eta berotuko dugu ketan hasi arte (55 ºC inguru).

2

Sutik kendu eta esne-hautsarekin zein azukrearekin nahastuko dugu disolbatu arte.

3

Gatzagiaren 7 tantatxo dosifikatuko ditugu potoetan eta ondoren, esne beroa botako dugu eta eragingo diogu. Ordubetez hotzean gatzatuko dugu.

4

Eztiarekin bat jan dezakegu.

Ingredients

Osagaiak:
 50 g esne-hautsa
 Koilarakada bat azukre
 Gatzagia
 Eztia
Materialak:
 Gatzaturako potoak

Directions

1

Esnea burruntzali batean jarri eta berotuko dugu ketan hasi arte (55 ºC inguru).

2

Sutik kendu eta esne-hautsarekin zein azukrearekin nahastuko dugu disolbatu arte.

3

Gatzagiaren 7 tantatxo dosifikatuko ditugu potoetan eta ondoren, esne beroa botako dugu eta eragingo diogu. Ordubetez hotzean gatzatuko dugu.

4

Eztiarekin bat jan dezakegu.

Esne-behiko gatzatua