fbpx
OSAGAIAK:
 100 g azukre
 2 arraultz
 2 hurrezko Bifi Kaiku jogurrak
 Laranja bat
 100 ml oliba olio biguna
 220 g gari irina
 Legamia gozogintza gutunazal bat
Apaintzeko:
 Azukre
Materialak:
 Madalenak prestatzeko moldea
 Parpaila madalenentzako
Yields6 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ikasi jogurtezko magdalenak egiteko errezeta hau prestatzen. Merienda oso erraza da, familia-giroan gozatzeko. Prest, gehien nahi duzunean jateko!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Arraultzak irabiatu azukrearekin bolumena bikoiztu arte.

2

Beste aldetik, jogurrak, laranja birrindura eta oliba olioa elkartu, eta erantsi arraultzak harrotuetan. Berriro irabiatu.

3

Irina eta legami osoa behetu eta nahastu. Orea zatitu madalena moldeetan eta 20 minutu hoztu.

4

Madalena azukrez hautseztatu eta labekatu 210 ºC 20 minutu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 100 g azukre
 2 arraultz
 2 hurrezko Bifi Kaiku jogurrak
 Laranja bat
 100 ml oliba olio biguna
 220 g gari irina
 Legamia gozogintza gutunazal bat
Apaintzeko:
 Azukre
Materialak:
 Madalenak prestatzeko moldea
 Parpaila madalenentzako

Directions

1

Arraultzak irabiatu azukrearekin bolumena bikoiztu arte.

2

Beste aldetik, jogurrak, laranja birrindura eta oliba olioa elkartu, eta erantsi arraultzak harrotuetan. Berriro irabiatu.

3

Irina eta legami osoa behetu eta nahastu. Orea zatitu madalena moldeetan eta 20 minutu hoztu.

4

Madalena azukrez hautseztatu eta labekatu 210 ºC 20 minutu.

Madalena Kaiku Bifi hurrekin