Proba ezazu txokolatezko bizkotxo paregabe eta harro-harro hau! Errezeta hau gure lurreko jogurtekin egina da. Oso erraza da, animatzen probatzera?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Arrautza azukrearekin irabiatuko dugu harrotu arte
Jogurtak eta oliba-olioa gehituko ditugu. Ondoren, dena nahastuko dugu testura homogeneoa lortu arte.
Irina, kakaoa, legamia eta gatza gehitu eta bahetuko dugu. Berriro nahastuko dugu mihi batekin lagunduta eta mugimendu inguratzaileak eginda.
Erabiliko dugun moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 190 ºCtan laberatuko dugu 40 bat minutuz. Behin laberatua, moldetik aterako dugu eta azukre-hautsarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Arrautza azukrearekin irabiatuko dugu harrotu arte
Jogurtak eta oliba-olioa gehituko ditugu. Ondoren, dena nahastuko dugu testura homogeneoa lortu arte.
Irina, kakaoa, legamia eta gatza gehitu eta bahetuko dugu. Berriro nahastuko dugu mihi batekin lagunduta eta mugimendu inguratzaileak eginda.
Erabiliko dugun moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 190 ºCtan laberatuko dugu 40 bat minutuz. Behin laberatua, moldetik aterako dugu eta azukre-hautsarekin apainduko dugu.