fbpx
OSAGAIAK:
Bizkotxoarentzat:
 1 Arrautza
 150 g azukre
 30 ml oliba-olio suabea
 160 g irin
 100 g kakao-hauts
  Zorro 1 gozogintza-legamia
 1 Gatz koilaratxokada
Laberatzeko eta apaintzeko:
 Oliba-olio suabea
 Irina
 Azukre-hautsa
Materialak:
 Bizkotxo moldea
Yields8 Servings
TweetSave
Rating

Proba ezazu txokolatezko bizkotxo paregabe eta harro-harro hau! Errezeta hau gure lurreko jogurtekin egina da. Oso erraza da, animatzen probatzera?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Arrautza azukrearekin irabiatuko dugu harrotu arte

2

Jogurtak eta oliba-olioa gehituko ditugu. Ondoren, dena nahastuko dugu testura homogeneoa lortu arte.

3

Irina, kakaoa, legamia eta gatza gehitu eta bahetuko dugu. Berriro nahastuko dugu mihi batekin lagunduta eta mugimendu inguratzaileak eginda.

4

Erabiliko dugun moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 190 ºCtan laberatuko dugu 40 bat minutuz. Behin laberatua, moldetik aterako dugu eta azukre-hautsarekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Bizkotxoarentzat:
 1 Arrautza
 150 g azukre
 30 ml oliba-olio suabea
 160 g irin
 100 g kakao-hauts
  Zorro 1 gozogintza-legamia
 1 Gatz koilaratxokada
Laberatzeko eta apaintzeko:
 Oliba-olio suabea
 Irina
 Azukre-hautsa
Materialak:
 Bizkotxo moldea

Directions

1

Arrautza azukrearekin irabiatuko dugu harrotu arte

2

Jogurtak eta oliba-olioa gehituko ditugu. Ondoren, dena nahastuko dugu testura homogeneoa lortu arte.

3

Irina, kakaoa, legamia eta gatza gehitu eta bahetuko dugu. Berriro nahastuko dugu mihi batekin lagunduta eta mugimendu inguratzaileak eginda.

4

Erabiliko dugun moldea koipeztatu eta irineztatuko dugu, orea botako dugu eta 190 ºCtan laberatuko dugu 40 bat minutuz. Behin laberatua, moldetik aterako dugu eta azukre-hautsarekin apainduko dugu.

Txokolatezko bizkotxoa