Beti-betiko gosaria, orain inoiz baino aberatsagoa! Goza ezazu Gurea basokada esneaz, etxean egindako kakaozko galletekin. Ezpainak koipetzekoa!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kakaozko galletak egiteko: txokolatea Maria bainuan urtuko dugu, gurinarekin batera. Urtzen direnean, pixka bat hozten utziko dugu nahasketa.
Bien bitartean, arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurreko multzoa nahastuko dugu. Batu arte eragingo diegu.
Gari-irina, kakao-hautsa, berantzagia eta gatza botako ditugu, bahetuta. Nahastu egingo dugu, masa homogeneo bat lortu arte. Film paperarekin estali, eta ordubetez hoztuko dugu.
Denbora hori igarotakoan, bolatxoak egin eta pla-pla egingo dugu azukre-hautsaren gainean. Laberako papera duen erretilu batean jarriko ditugu, ondo bereizita, eta 180 ºC-tan laberatuko ditugu 15 minutuz. Basokada esnerako: Gurea esne beroarekin lagunduko dugu.
Ingredients
Directions
Kakaozko galletak egiteko: txokolatea Maria bainuan urtuko dugu, gurinarekin batera. Urtzen direnean, pixka bat hozten utziko dugu nahasketa.
Bien bitartean, arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurreko multzoa nahastuko dugu. Batu arte eragingo diegu.
Gari-irina, kakao-hautsa, berantzagia eta gatza botako ditugu, bahetuta. Nahastu egingo dugu, masa homogeneo bat lortu arte. Film paperarekin estali, eta ordubetez hoztuko dugu.
Denbora hori igarotakoan, bolatxoak egin eta pla-pla egingo dugu azukre-hautsaren gainean. Laberako papera duen erretilu batean jarriko ditugu, ondo bereizita, eta 180 ºC-tan laberatuko ditugu 15 minutuz. Basokada esnerako: Gurea esne beroarekin lagunduko dugu.