fbpx
OSAGAIAK:
Kakaozko gailetetarako:
 100 g txokolate, urtzekoa
 80 g Kaiku gurin
 3 arrautza
 120 g azukre
 250 g gari-irin
 80 g kakao hauts
 5 g gozogintzako berantzagi
 Gatza
 Azukre-hautsa
Basokada esnerako:
 250 ml Gurea Kaiku Km0 esne
Yields2 Servings
Total Time1 hr 45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Beti-betiko gosaria, orain inoiz baino aberatsagoa! Goza ezazu Gurea basokada esneaz, etxean egindako kakaozko galletekin. Ezpainak koipetzekoa!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Kakaozko galletak egiteko: txokolatea Maria bainuan urtuko dugu, gurinarekin batera. Urtzen direnean, pixka bat hozten utziko dugu nahasketa.

2

Bien bitartean, arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurreko multzoa nahastuko dugu. Batu arte eragingo diegu.

3

Gari-irina, kakao-hautsa, berantzagia eta gatza botako ditugu, bahetuta. Nahastu egingo dugu, masa homogeneo bat lortu arte. Film paperarekin estali, eta ordubetez hoztuko dugu.

4

Denbora hori igarotakoan, bolatxoak egin eta pla-pla egingo dugu azukre-hautsaren gainean. Laberako papera duen erretilu batean jarriko ditugu, ondo bereizita, eta 180 ºC-tan laberatuko ditugu 15 minutuz. Basokada esnerako: Gurea esne beroarekin lagunduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Kakaozko gailetetarako:
 100 g txokolate, urtzekoa
 80 g Kaiku gurin
 3 arrautza
 120 g azukre
 250 g gari-irin
 80 g kakao hauts
 5 g gozogintzako berantzagi
 Gatza
 Azukre-hautsa
Basokada esnerako:
 250 ml Gurea Kaiku Km0 esne

Directions

1

Kakaozko galletak egiteko: txokolatea Maria bainuan urtuko dugu, gurinarekin batera. Urtzen direnean, pixka bat hozten utziko dugu nahasketa.

2

Bien bitartean, arrautzak azukrearekin irabiatuko ditugu bitsa atera arte, eta aurreko multzoa nahastuko dugu. Batu arte eragingo diegu.

3

Gari-irina, kakao-hautsa, berantzagia eta gatza botako ditugu, bahetuta. Nahastu egingo dugu, masa homogeneo bat lortu arte. Film paperarekin estali, eta ordubetez hoztuko dugu.

4

Denbora hori igarotakoan, bolatxoak egin eta pla-pla egingo dugu azukre-hautsaren gainean. Laberako papera duen erretilu batean jarriko ditugu, ondo bereizita, eta 180 ºC-tan laberatuko ditugu 15 minutuz. Basokada esnerako: Gurea esne beroarekin lagunduko dugu.

Esnea kakaozko gailetekin