fbpx
OSAGAIAK
 4 arrautza
 100 g azukre
 60 ml oliba olio leuna
 350 g arto-irin
 Zorro 1 gozogintza-legamia
 Limoi baten birrindura
 1 Banana
 5 Marrubi
Materialak:
 Donutsentzako moldea
Yields8 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Zerbait goxoa eta dibertigarria nahi? Etxean txikienekin prestatzeko errezeta aparta, Donutsak! Eta frutekin gainera? Dena dauka! Errezeta hau prestatzera animatu bai? Ziur gozo-gozoa geratuko zaizula eta primeran pasatuko duzuela!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu bolumena bikoiztu arte. Oliba olioa eta Kaiko Km0 oinarrizko Mazedonia jogurtak gehituko ditugu, dena nahastuko dugu.

2

Limoiaren birrindura gehituko dugu arto-irina eta legamia bahetuekin batera. Berriro nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Moldea olioarekin koipeztatuko dugu eta aurreko nahasketa botako dugu. Bananak eta marrubiak kubotxoetan moztuko ditugu eta orearen gainean jarriko ditugu.

4

180 Cº-tan labekatuko dugu 12 minutuz, hoztuko dugu eta donutsak moldetik aterako ditugu kontu handiz.

Ingredients

OSAGAIAK
 4 arrautza
 100 g azukre
 60 ml oliba olio leuna
 350 g arto-irin
 Zorro 1 gozogintza-legamia
 Limoi baten birrindura
 1 Banana
 5 Marrubi
Materialak:
 Donutsentzako moldea

Directions

1

Bol batean, arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu bolumena bikoiztu arte. Oliba olioa eta Kaiko Km0 oinarrizko Mazedonia jogurtak gehituko ditugu, dena nahastuko dugu.

2

Limoiaren birrindura gehituko dugu arto-irina eta legamia bahetuekin batera. Berriro nahastuko dugu ore homogeneoa lortu arte.

3

Moldea olioarekin koipeztatuko dugu eta aurreko nahasketa botako dugu. Bananak eta marrubiak kubotxoetan moztuko ditugu eta orearen gainean jarriko ditugu.

4

180 Cº-tan labekatuko dugu 12 minutuz, hoztuko dugu eta donutsak moldetik aterako ditugu kontu handiz.

Fruta donutsak