fbpx
OSAGAIAK
Txurroentzat:
 200 ml Kaiku Km0 esne oso
 40 g Kaiku gurin
 ½ Koilaratxokada gatz
 50 g azukre beltz
 100 g Arto - irin
 2 Arrautza
 Oliba olio leuna
Txokolate beroarentzat:
 400 ml Kaiku Km0 Esne Oso
 250 g Estaldura - txokolatea
Materialak:
 Mahuka
 Aho kizkurduna
Yields6 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Nork eutsi diezaioke txokolate on bati txurroekin? Gosaltzeko edo askaltzeko konpainian hobeto gozatzen den aukera, norekin prestatu nahi duzu txokolate gozo hau txurroekin?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

xurroentzat: kazo batean esnea, gurina, gatza eta azukre beltza berotuko ditugu nahasketa irakin arte. Irina botako dugu eta irabiatuko dugu mihi baten laguntzarekin nahasketa kazoaren paretetatik bereizi arte.

2

Sutik kendu eta 5 minutuz girotuko dugu. Ondoren, arrautzak banan-banan gehituko ditugu, osagaiak integratuz. Orea aho kizkurduneko mahuka batean sartuko dugu.

3

Kazo batean olioa berotuko dugu. Bero dagoenean, orea gehituz joango gara. Guraize batzuekin orea moztuko dugu txurroari nahi dugun luzera emateko. Prozesu hori errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

4. Gorritu arte frijituko ditugu, paper xurgatzailea duen plater batean geroko gordeko ditugu eta azukre beltza hautseztatuko dugu. Txokolate beroarentzat: esnea kazo batean berotu eta txokolatea gehituko dugu. Urtu arte irabiatuko dugu eta zerbitzatuko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Txurroentzat:
 200 ml Kaiku Km0 esne oso
 40 g Kaiku gurin
 ½ Koilaratxokada gatz
 50 g azukre beltz
 100 g Arto - irin
 2 Arrautza
 Oliba olio leuna
Txokolate beroarentzat:
 400 ml Kaiku Km0 Esne Oso
 250 g Estaldura - txokolatea
Materialak:
 Mahuka
 Aho kizkurduna

Directions

1

xurroentzat: kazo batean esnea, gurina, gatza eta azukre beltza berotuko ditugu nahasketa irakin arte. Irina botako dugu eta irabiatuko dugu mihi baten laguntzarekin nahasketa kazoaren paretetatik bereizi arte.

2

Sutik kendu eta 5 minutuz girotuko dugu. Ondoren, arrautzak banan-banan gehituko ditugu, osagaiak integratuz. Orea aho kizkurduneko mahuka batean sartuko dugu.

3

Kazo batean olioa berotuko dugu. Bero dagoenean, orea gehituz joango gara. Guraize batzuekin orea moztuko dugu txurroari nahi dugun luzera emateko. Prozesu hori errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

4. Gorritu arte frijituko ditugu, paper xurgatzailea duen plater batean geroko gordeko ditugu eta azukre beltza hautseztatuko dugu. Txokolate beroarentzat: esnea kazo batean berotu eta txokolatea gehituko dugu. Urtu arte irabiatuko dugu eta zerbitzatuko dugu.

Txokolatea txurroekin