fbpx
OSAGAIAK:
Sagar erreentzat:
 4 sagar gorri
Betegarriarentzat:
 80 g hur
 60 g pinazi
 30 g kalabaza hazi
 40 g mahaspasa
 Karamelu likidoa
Yields4 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Sagara jateko beste modu bat? Ziur noizbait erre duzula... baina jogurtaz bete al duzu? Ez dakizu zer huts egiten duzun! Animatu errezeta gozo-gozo hau prestatzera.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Sagar erreentzat: sagarren goiko aldea moztuko dugu, hustuko ditugu eta haziak kenduko ditugu. Labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 190 ºC-tan labekatuko ditugu 25 minutuz.

2

Betegarriarentzat: sagarren barrualdea txikituko dugu eta bol batean nahastuko dugu Kaiku Km0 Bifi Fruta Sagar jogurtekin.

3

Hur birrinduak, pinaziak, kalabaza haziak eta mahaspasak gehituko ditugu. Nahastuko dugu osagaiak integratu arte.

4

Sagarrak erreak daudenean, aurreko nahasketarekin beteko ditugu eta karamelu likidoarekin apainduko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Sagar erreentzat:
 4 sagar gorri
Betegarriarentzat:
 80 g hur
 60 g pinazi
 30 g kalabaza hazi
 40 g mahaspasa
 Karamelu likidoa

Directions

1

Sagar erreentzat: sagarren goiko aldea moztuko dugu, hustuko ditugu eta haziak kenduko ditugu. Labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 190 ºC-tan labekatuko ditugu 25 minutuz.

2

Betegarriarentzat: sagarren barrualdea txikituko dugu eta bol batean nahastuko dugu Kaiku Km0 Bifi Fruta Sagar jogurtekin.

3

Hur birrinduak, pinaziak, kalabaza haziak eta mahaspasak gehituko ditugu. Nahastuko dugu osagaiak integratu arte.

4

Sagarrak erreak daudenean, aurreko nahasketarekin beteko ditugu eta karamelu likidoarekin apainduko ditugu.

Sagar errea jogurtaz betea
Hurrengo artikulua