Sagara jateko beste modu bat? Ziur noizbait erre duzula... baina jogurtaz bete al duzu? Ez dakizu zer huts egiten duzun! Animatu errezeta gozo-gozo hau prestatzera.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Sagar erreentzat: sagarren goiko aldea moztuko dugu, hustuko ditugu eta haziak kenduko ditugu. Labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 190 ºC-tan labekatuko ditugu 25 minutuz.
Betegarriarentzat: sagarren barrualdea txikituko dugu eta bol batean nahastuko dugu Kaiku Km0 Bifi Fruta Sagar jogurtekin.
Hur birrinduak, pinaziak, kalabaza haziak eta mahaspasak gehituko ditugu. Nahastuko dugu osagaiak integratu arte.
Sagarrak erreak daudenean, aurreko nahasketarekin beteko ditugu eta karamelu likidoarekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Sagar erreentzat: sagarren goiko aldea moztuko dugu, hustuko ditugu eta haziak kenduko ditugu. Labe-papera duen erretilu batean jarriko ditugu eta 190 ºC-tan labekatuko ditugu 25 minutuz.
Betegarriarentzat: sagarren barrualdea txikituko dugu eta bol batean nahastuko dugu Kaiku Km0 Bifi Fruta Sagar jogurtekin.
Hur birrinduak, pinaziak, kalabaza haziak eta mahaspasak gehituko ditugu. Nahastuko dugu osagaiak integratu arte.
Sagarrak erreak daudenean, aurreko nahasketarekin beteko ditugu eta karamelu likidoarekin apainduko ditugu.