Badakigu gaztaina erreen usain bereziaren mira duzula... Horregatik, gaur gaztainak goxua gisa ekarri dakarzkizugu! Animatu eta prestatu postre tradizional hau, ukitu berritzaile eta guzti!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kremarako: esnea kazolatxo batean berotuko dugu. Katilu batean, gorringoak eta arto-irina nahastuko ditugu. Gaztainak almibarretan birrinduta gehituko ditugu eta irabiatuko dugu.
Esnea bero dagoenean, aurreko nahasketara botako dugu eta dena nahastuko dugu. Berriro kazolatxoan botako dugu loditu arte eta irabiatzeari utzi gabe eta geroko gordeko dugu.
Esne-gaina eta bizkotxorako: Esne-gaina harrotuko dugu eta ontziaren oinarrian jarriko dugu, hozten geroko gordeko duguna. Bestalde, ura, rona eta azukrea berotuko ditugu almibarreko testura lortu arte.
Busti bizkotxoak almibarrean eta xukatu sareta gainean. Jarri esne gain gainean, estali gaztaina-kremarekin, hautseztatu azukrea eta erre sopletearen laguntzaz. Sopleterik ez badugu, karamelu likidoarekin ordezka dezakegu.
Ingredients
Directions
Kremarako: esnea kazolatxo batean berotuko dugu. Katilu batean, gorringoak eta arto-irina nahastuko ditugu. Gaztainak almibarretan birrinduta gehituko ditugu eta irabiatuko dugu.
Esnea bero dagoenean, aurreko nahasketara botako dugu eta dena nahastuko dugu. Berriro kazolatxoan botako dugu loditu arte eta irabiatzeari utzi gabe eta geroko gordeko dugu.
Esne-gaina eta bizkotxorako: Esne-gaina harrotuko dugu eta ontziaren oinarrian jarriko dugu, hozten geroko gordeko duguna. Bestalde, ura, rona eta azukrea berotuko ditugu almibarreko testura lortu arte.
Busti bizkotxoak almibarrean eta xukatu sareta gainean. Jarri esne gain gainean, estali gaztaina-kremarekin, hautseztatu azukrea eta erre sopletearen laguntzaz. Sopleterik ez badugu, karamelu likidoarekin ordezka dezakegu.