Iazko turroia duzu oraindik? Ez ezazu bota! Ziur primeran geratuko dela Gatzatu eta turroi tarta honetan! Itxura ona dauka, ezta?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Oinarria prestatzeko: bol zabal batean aurretik birrindutako intxaurrak eta turroia batuko ditugu, gurin urtua gehitu eta ondo bertakotu arte nahastuko dugu.
Nahasketa molde desmoldagarriaren oinarrian zabalduko dugu eta presio pixka bat egiten finkatuko dugu. Geroko gordeko dugu.
Tarta prestatzeko: esnea, esne-gaina eta azukrea berotuko ditugu irakin arte. Sutik kendu eta gatzatu zorrak bertan disolbatuko ditugu. Turroizko eta intxaurrezko oinarriaren gainean isuriko dugu.
Apaintzeko: fruitu gorri marmelada tartaren gainean jarri eta 1-2 orduz hozten utziko dugu.
Ingredients
Directions
Oinarria prestatzeko: bol zabal batean aurretik birrindutako intxaurrak eta turroia batuko ditugu, gurin urtua gehitu eta ondo bertakotu arte nahastuko dugu.
Nahasketa molde desmoldagarriaren oinarrian zabalduko dugu eta presio pixka bat egiten finkatuko dugu. Geroko gordeko dugu.
Tarta prestatzeko: esnea, esne-gaina eta azukrea berotuko ditugu irakin arte. Sutik kendu eta gatzatu zorrak bertan disolbatuko ditugu. Turroizko eta intxaurrezko oinarriaren gainean isuriko dugu.
Apaintzeko: fruitu gorri marmelada tartaren gainean jarri eta 1-2 orduz hozten utziko dugu.