fbpx
OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 100 g intxaur
 50 g turroi gogor (ustiapen-produktua)
 20 g Kaiku gurin
Tarta prestatzeko:
 300 ml Kaiku Km0 Gurea esne
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 80 g azukre beltz
 3 gatzatu-zorro
Apaintzeko:
 Fruitu gorri marmelada
Materialak:
 18 cm-ko diametroa duen molde desmoldagarri borobila
Yields4 Servings
Total Time2 hrs 15 mins
TweetSave
Rating

Iazko turroia duzu oraindik? Ez ezazu bota! Ziur primeran geratuko dela Gatzatu eta turroi tarta honetan! Itxura ona dauka, ezta?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Oinarria prestatzeko: bol zabal batean aurretik birrindutako intxaurrak eta turroia batuko ditugu, gurin urtua gehitu eta ondo bertakotu arte nahastuko dugu.

2

Nahasketa molde desmoldagarriaren oinarrian zabalduko dugu eta presio pixka bat egiten finkatuko dugu. Geroko gordeko dugu.

3

Tarta prestatzeko: esnea, esne-gaina eta azukrea berotuko ditugu irakin arte. Sutik kendu eta gatzatu zorrak bertan disolbatuko ditugu. Turroizko eta intxaurrezko oinarriaren gainean isuriko dugu.

4

Apaintzeko: fruitu gorri marmelada tartaren gainean jarri eta 1-2 orduz hozten utziko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Oinarria egiteko:
 100 g intxaur
 50 g turroi gogor (ustiapen-produktua)
 20 g Kaiku gurin
Tarta prestatzeko:
 300 ml Kaiku Km0 Gurea esne
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 80 g azukre beltz
 3 gatzatu-zorro
Apaintzeko:
 Fruitu gorri marmelada
Materialak:
 18 cm-ko diametroa duen molde desmoldagarri borobila

Directions

1

Oinarria prestatzeko: bol zabal batean aurretik birrindutako intxaurrak eta turroia batuko ditugu, gurin urtua gehitu eta ondo bertakotu arte nahastuko dugu.

2

Nahasketa molde desmoldagarriaren oinarrian zabalduko dugu eta presio pixka bat egiten finkatuko dugu. Geroko gordeko dugu.

3

Tarta prestatzeko: esnea, esne-gaina eta azukrea berotuko ditugu irakin arte. Sutik kendu eta gatzatu zorrak bertan disolbatuko ditugu. Turroizko eta intxaurrezko oinarriaren gainean isuriko dugu.

4

Apaintzeko: fruitu gorri marmelada tartaren gainean jarri eta 1-2 orduz hozten utziko dugu.

Gatzatuzko eta turroizko tarta