fbpx
OSAGAIAK:
 200 g gaztaina almibarrean.
 3 arrautza
 100 g Kaiku gurin
 250 g gari-irin
 Berantzagi-hautsa, zorro 1
 Glass azukrea
Materialak:
 Bizkotxoa egiteko molde luzexka bat
Yields8 Servings
Total Time1 hr 15 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gaztainak erre artean... Gaztainazko bizkotxo honekin saiatuko gara: urtsu-urtsua eta zoragarria. Paregabea udazkenerako! Aurkitu eta berritu errezeta osoa.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Gaztainak esnearekin ipiniko ditugu ontzi batean, eta bost minutuz egosiko dugu. Irabiagailu batekin birrindu, eta geroko utziko dugu.

2

Arrautza-gorringoak harrotuko ditugu, eta gurina nahastuko diegu pomada-puntuan, bahetutako irin eta berantzagiarekin eta gaztaina-kremarekin batera.

3

Bestetik, arrautza-zuringoak harrotuko ditugu elur-puntuan, eta poliki-poliki gaineratuko ditugu aurreko nahaskira, barrurantz eraginez.

4

Nahasketa koipeztatutako eta irineztatutako molde batean ipiniko dugu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 40 minutuz. Hozten utzi, moldetik atera eta glass azukrearekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 200 g gaztaina almibarrean.
 3 arrautza
 100 g Kaiku gurin
 250 g gari-irin
 Berantzagi-hautsa, zorro 1
 Glass azukrea
Materialak:
 Bizkotxoa egiteko molde luzexka bat

Directions

1

Gaztainak esnearekin ipiniko ditugu ontzi batean, eta bost minutuz egosiko dugu. Irabiagailu batekin birrindu, eta geroko utziko dugu.

2

Arrautza-gorringoak harrotuko ditugu, eta gurina nahastuko diegu pomada-puntuan, bahetutako irin eta berantzagiarekin eta gaztaina-kremarekin batera.

3

Bestetik, arrautza-zuringoak harrotuko ditugu elur-puntuan, eta poliki-poliki gaineratuko ditugu aurreko nahaskira, barrurantz eraginez.

4

Nahasketa koipeztatutako eta irineztatutako molde batean ipiniko dugu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 40 minutuz. Hozten utzi, moldetik atera eta glass azukrearekin apainduko dugu.

Gaztainazko bizkotxoa