Gaztainak erre artean... Gaztainazko bizkotxo honekin saiatuko gara: urtsu-urtsua eta zoragarria. Paregabea udazkenerako! Aurkitu eta berritu errezeta osoa.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gaztainak esnearekin ipiniko ditugu ontzi batean, eta bost minutuz egosiko dugu. Irabiagailu batekin birrindu, eta geroko utziko dugu.
Arrautza-gorringoak harrotuko ditugu, eta gurina nahastuko diegu pomada-puntuan, bahetutako irin eta berantzagiarekin eta gaztaina-kremarekin batera.
Bestetik, arrautza-zuringoak harrotuko ditugu elur-puntuan, eta poliki-poliki gaineratuko ditugu aurreko nahaskira, barrurantz eraginez.
Nahasketa koipeztatutako eta irineztatutako molde batean ipiniko dugu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 40 minutuz. Hozten utzi, moldetik atera eta glass azukrearekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Gaztainak esnearekin ipiniko ditugu ontzi batean, eta bost minutuz egosiko dugu. Irabiagailu batekin birrindu, eta geroko utziko dugu.
Arrautza-gorringoak harrotuko ditugu, eta gurina nahastuko diegu pomada-puntuan, bahetutako irin eta berantzagiarekin eta gaztaina-kremarekin batera.
Bestetik, arrautza-zuringoak harrotuko ditugu elur-puntuan, eta poliki-poliki gaineratuko ditugu aurreko nahaskira, barrurantz eraginez.
Nahasketa koipeztatutako eta irineztatutako molde batean ipiniko dugu, eta labean sartuko dugu, 180 ºC-tan, 40 minutuz. Hozten utzi, moldetik atera eta glass azukrearekin apainduko dugu.