Postre gozo-gozo bat hartu nahi, astea ondo baino hobeto hasteko? Gazta- eta fruta-gofre gozo hau proposatuko dizugu, ezin izango diozu ezetzik esan! Irristatu pantailan eta ikasi nola prestatzen den. Izugarri gustatuko zaizu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Gofreak egiteko: bol batean bota itzazu gari-irina, azukre beltza, legamia, arrautza, gurin urtua eta esnea. Nahasi osagai guztiak, ondo elkartu arte.
Koipeztatu moldeak gurin apur batez, eta bota orea moldeetan. Laberatu 200 ºC-ko tenperaturan, 15 minutuan. Tarte hori igaro ondoren, hoztu moldeak, atera gofreak eta gorde.
Osagarriak: zuritu laranjak eta kiwiak, eta zatitu ataletan. Gero, gorde aleak. Segidan, irabiatu Mascarpone gazta.
Jar itzazu gofreak zure gustuko plater batean, eta gehitu gazta, laranja- eta kiwi-ale batzuk haien gainetik. Ondoren, jarri kakahuete birrindu batzuk ere, itxura ederra emateko.
Ingredients
Directions
Gofreak egiteko: bol batean bota itzazu gari-irina, azukre beltza, legamia, arrautza, gurin urtua eta esnea. Nahasi osagai guztiak, ondo elkartu arte.
Koipeztatu moldeak gurin apur batez, eta bota orea moldeetan. Laberatu 200 ºC-ko tenperaturan, 15 minutuan. Tarte hori igaro ondoren, hoztu moldeak, atera gofreak eta gorde.
Osagarriak: zuritu laranjak eta kiwiak, eta zatitu ataletan. Gero, gorde aleak. Segidan, irabiatu Mascarpone gazta.
Jar itzazu gofreak zure gustuko plater batean, eta gehitu gazta, laranja- eta kiwi-ale batzuk haien gainetik. Ondoren, jarri kakahuete birrindu batzuk ere, itxura ederra emateko.