fbpx
OSAGAIAK
Gofreak
 250 g gari-irin
 60 g azukre beltz
 1 Gozogintzako legamia-zorro
 1 Arrautza
 50 g Kaiku gurin urtu
 300 ml Kaiku Km0 esne erdigaingabetu
Osagarriak
 1 Laranja
 1 kiwi
 100 Mascarpone gazta
 Kakahueteak
Tresnak:
 Gofreak egiteko moldeak
Yields6 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Postre gozo-gozo bat hartu nahi, astea ondo baino hobeto hasteko? Gazta- eta fruta-gofre gozo hau proposatuko dizugu, ezin izango diozu ezetzik esan! Irristatu pantailan eta ikasi nola prestatzen den. Izugarri gustatuko zaizu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Gofreak egiteko: bol batean bota itzazu gari-irina, azukre beltza, legamia, arrautza, gurin urtua eta esnea. Nahasi osagai guztiak, ondo elkartu arte.

2

Koipeztatu moldeak gurin apur batez, eta bota orea moldeetan. Laberatu 200 ºC-ko tenperaturan, 15 minutuan. Tarte hori igaro ondoren, hoztu moldeak, atera gofreak eta gorde.

3

Osagarriak: zuritu laranjak eta kiwiak, eta zatitu ataletan. Gero, gorde aleak. Segidan, irabiatu Mascarpone gazta.

4

Jar itzazu gofreak zure gustuko plater batean, eta gehitu gazta, laranja- eta kiwi-ale batzuk haien gainetik. Ondoren, jarri kakahuete birrindu batzuk ere, itxura ederra emateko.

Ingredients

OSAGAIAK
Gofreak
 250 g gari-irin
 60 g azukre beltz
 1 Gozogintzako legamia-zorro
 1 Arrautza
 50 g Kaiku gurin urtu
 300 ml Kaiku Km0 esne erdigaingabetu
Osagarriak
 1 Laranja
 1 kiwi
 100 Mascarpone gazta
 Kakahueteak
Tresnak:
 Gofreak egiteko moldeak

Directions

1

Gofreak egiteko: bol batean bota itzazu gari-irina, azukre beltza, legamia, arrautza, gurin urtua eta esnea. Nahasi osagai guztiak, ondo elkartu arte.

2

Koipeztatu moldeak gurin apur batez, eta bota orea moldeetan. Laberatu 200 ºC-ko tenperaturan, 15 minutuan. Tarte hori igaro ondoren, hoztu moldeak, atera gofreak eta gorde.

3

Osagarriak: zuritu laranjak eta kiwiak, eta zatitu ataletan. Gero, gorde aleak. Segidan, irabiatu Mascarpone gazta.

4

Jar itzazu gofreak zure gustuko plater batean, eta gehitu gazta, laranja- eta kiwi-ale batzuk haien gainetik. Ondoren, jarri kakahuete birrindu batzuk ere, itxura ederra emateko.

Gaztazko eta frutazko gofreak