Postrerako zerbait goxo maite baduzu, ezin duzu galdu Jogurt-Budin hau Sagardo Karameluarekin! Ikustean baino ez ahogozoa egiten bazaizu... imajinatu dastatzen duzunean!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Jogurt-budina prestatzeko: lapiko batean, esnea kanela-zotzarekin berotuko dugu irakin gabe kea jario arte. Sutik kendu eta 5 minutuz jalkitzen utziko dugu. Kanela-zotza kenduko dugu.
Beste bol batean, arrautzak azukrearekin nahastuko ditugu. Jogurtak eta gorde dugun esnea gehitu eta irabiatuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Nahasketa ontzitxoetan banatuko dugu eta apaintzeko lekua utziko dugu. Labean, labe-erretilu batean, Maria bainuan labekatuko ditugu 180 ºC-tan 45 minutuz.
Sagardo karamelua prestatzeko eta apaintzeko: ura eta azukrearekin karamelua prestatuko dugu. Orduan, sagardoa eta kubotxotan moztutako sagarra kontu handiz gehituko ditugu. Loditu arte urrituko dugu, budinetara gehitu eta intxaurrak jarriko ditugu.
Ingredients
Directions
Jogurt-budina prestatzeko: lapiko batean, esnea kanela-zotzarekin berotuko dugu irakin gabe kea jario arte. Sutik kendu eta 5 minutuz jalkitzen utziko dugu. Kanela-zotza kenduko dugu.
Beste bol batean, arrautzak azukrearekin nahastuko ditugu. Jogurtak eta gorde dugun esnea gehitu eta irabiatuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Nahasketa ontzitxoetan banatuko dugu eta apaintzeko lekua utziko dugu. Labean, labe-erretilu batean, Maria bainuan labekatuko ditugu 180 ºC-tan 45 minutuz.
Sagardo karamelua prestatzeko eta apaintzeko: ura eta azukrearekin karamelua prestatuko dugu. Orduan, sagardoa eta kubotxotan moztutako sagarra kontu handiz gehituko ditugu. Loditu arte urrituko dugu, budinetara gehitu eta intxaurrak jarriko ditugu.