fbpx
OSAGAIAK:
Jogurt-budina prestatzeko:
 400 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 1 Kanela-zotz
 5 arrautza
 100 g azukre
 3 jogurt natural gaingabetu Kaiku Km0
Sagardo karamelua prestatzeko eta apaintzeko:
 150 g azukre
 75 ml ur
 100 ml sagardo
 1 sagar
 Intxaurrak
Yields6 Servings
Total Time1 hr 20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Postrerako zerbait goxo maite baduzu, ezin duzu galdu Jogurt-Budin hau Sagardo Karameluarekin! Ikustean baino ez ahogozoa egiten bazaizu... imajinatu dastatzen duzunean!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Jogurt-budina prestatzeko: lapiko batean, esnea kanela-zotzarekin berotuko dugu irakin gabe kea jario arte. Sutik kendu eta 5 minutuz jalkitzen utziko dugu. Kanela-zotza kenduko dugu.

2

Beste bol batean, arrautzak azukrearekin nahastuko ditugu. Jogurtak eta gorde dugun esnea gehitu eta irabiatuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

3

Nahasketa ontzitxoetan banatuko dugu eta apaintzeko lekua utziko dugu. Labean, labe-erretilu batean, Maria bainuan labekatuko ditugu 180 ºC-tan 45 minutuz.

4

Sagardo karamelua prestatzeko eta apaintzeko: ura eta azukrearekin karamelua prestatuko dugu. Orduan, sagardoa eta kubotxotan moztutako sagarra kontu handiz gehituko ditugu. Loditu arte urrituko dugu, budinetara gehitu eta intxaurrak jarriko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Jogurt-budina prestatzeko:
 400 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 1 Kanela-zotz
 5 arrautza
 100 g azukre
 3 jogurt natural gaingabetu Kaiku Km0
Sagardo karamelua prestatzeko eta apaintzeko:
 150 g azukre
 75 ml ur
 100 ml sagardo
 1 sagar
 Intxaurrak

Directions

1

Jogurt-budina prestatzeko: lapiko batean, esnea kanela-zotzarekin berotuko dugu irakin gabe kea jario arte. Sutik kendu eta 5 minutuz jalkitzen utziko dugu. Kanela-zotza kenduko dugu.

2

Beste bol batean, arrautzak azukrearekin nahastuko ditugu. Jogurtak eta gorde dugun esnea gehitu eta irabiatuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.

3

Nahasketa ontzitxoetan banatuko dugu eta apaintzeko lekua utziko dugu. Labean, labe-erretilu batean, Maria bainuan labekatuko ditugu 180 ºC-tan 45 minutuz.

4

Sagardo karamelua prestatzeko eta apaintzeko: ura eta azukrearekin karamelua prestatuko dugu. Orduan, sagardoa eta kubotxotan moztutako sagarra kontu handiz gehituko ditugu. Loditu arte urrituko dugu, budinetara gehitu eta intxaurrak jarriko ditugu.

Gosari arina sasoiko frutarekin