fbpx
OSAGAIAK:
Granola egiteko:
 50 g olo-maluta.
 50 g arroz puztu.
 50 g kalabaza-hazi.
 25 g ahabi lehor
 2 koilarakada ezti
 40 g anakardo
 4 datil
Limoizko jogurterako:
 2 limoizko jogurt basiko, gaingabetuak.
Yields2 Servings
Total Time35 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gustatzen zaizu zeure granola prestatzea? Erraz-erraza da! Urratsez urrats kontatuko dizugu nola egin. Eta, laguntzeko, limoizko jogurt krematsu bat! Ideia paregabea gosaltzeko. Ikusi gure webgunean nola prestatzen den!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Granola egiteko: katilu zabal batean, olo-malutak, arroz puztua, kalabaza-haziak, ahabi lehorrak eta eztia nahasiko ditugu.

2

Anakardoak eta datilak apur bat birrindu, eta haiek ere aurrekoarekin batuko ditugu. Guztia nahastu, eta azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperaren gainean.

3

Anakardoak eta datilak apur bat birrindu, eta haiek ere aurrekoarekin batuko ditugu. Guztia nahastu, eta azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperaren gainean.

4

Limoizko jogurta egiteko: denbora hori igaro ondoren, Kaiku Km0 jogurtak zerbitzatuko ditugu, apur bat irabiatuta, eta granolarekin lagunduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Granola egiteko:
 50 g olo-maluta.
 50 g arroz puztu.
 50 g kalabaza-hazi.
 25 g ahabi lehor
 2 koilarakada ezti
 40 g anakardo
 4 datil
Limoizko jogurterako:
 2 limoizko jogurt basiko, gaingabetuak.

Directions

1

Granola egiteko: katilu zabal batean, olo-malutak, arroz puztua, kalabaza-haziak, ahabi lehorrak eta eztia nahasiko ditugu.

2

Anakardoak eta datilak apur bat birrindu, eta haiek ere aurrekoarekin batuko ditugu. Guztia nahastu, eta azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperaren gainean.

3

Anakardoak eta datilak apur bat birrindu, eta haiek ere aurrekoarekin batuko ditugu. Guztia nahastu, eta azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperaren gainean.

4

Limoizko jogurta egiteko: denbora hori igaro ondoren, Kaiku Km0 jogurtak zerbitzatuko ditugu, apur bat irabiatuta, eta granolarekin lagunduko dugu.

Granola limoizko jogurtarekin