fbpx
OSAGAIAK:
Hanburgesa begetalak prestatzeko:
 1 arrautza
 Zenbait barazkien mamia: azenarioa, erremolatxa eta apioa (ustiapen-produktua)
 ½ tsp ziape-ale
 100 g arto-irin
 Gatza
 Piper beltza
 Perrexil freskoa
 Oliba-olio birjina estra
Jogurt saltsa egiteko:
 2 jogurt natural Kaiku Bifi Km0
 Gazta-krema
 Lima
 Gatza
 Kurkuma
Yields4 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
Rating

Hozkailuan barazkiak dituzu eta ez dakizu horiekin zer egin? Plater begetariano benetan gozoa proposatzen dizugu! Hanburgesa begetalak jogurt saltsarekin, itxura ona dauka, ezta? Bada, zapore hobea dutela ziurtatzen dizuegu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Hanburgesa begetalak prestatzeko: bol zabal batean arrautza irabiatuko dugu. Barazkien mamia, ziapea, irina, gatza, piperbeltza eta perrexil txikitua gehituko ditugu.

2

Dena ondo nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte eta 40 bat gramoko hanburgesak egingo ditugu.

3

Oliba-olioa duen zartagin batean kozinatuko dugu bi aldeetatik eta plateratuko dugu.

4

Jogurt saltsa egiteko: beste bol batean jogurtak gazta-kremarekin, lima-urarekin, gatzarekin eta espeziekin nahastuko ditugu. Nahasketa irabiatuko ditugu eta saltsaontzi batean jarriko dugu hanburgesekin batera.

5

Ustiapenaren justifikazioa:
Errezeta honetan ustiapen-produktua barazkien mamia izatea proposatzen dugu, zukuak egitean zati likidotik bereizten dena. Orokorrean uxatu ohi da, baina barazkiaren % 80 da. Birrindua ateratzen denez, ideia ontzat ikusten dugu hanburgesa begetalak prestatzeko erabiltzea: osasuntsuak, oso gozoak eta errezetaren protagonista den jogurt saltsarekin konbinatuak

Ingredients

OSAGAIAK:
Hanburgesa begetalak prestatzeko:
 1 arrautza
 Zenbait barazkien mamia: azenarioa, erremolatxa eta apioa (ustiapen-produktua)
 ½ tsp ziape-ale
 100 g arto-irin
 Gatza
 Piper beltza
 Perrexil freskoa
 Oliba-olio birjina estra
Jogurt saltsa egiteko:
 2 jogurt natural Kaiku Bifi Km0
 Gazta-krema
 Lima
 Gatza
 Kurkuma

Directions

1

Hanburgesa begetalak prestatzeko: bol zabal batean arrautza irabiatuko dugu. Barazkien mamia, ziapea, irina, gatza, piperbeltza eta perrexil txikitua gehituko ditugu.

2

Dena ondo nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte eta 40 bat gramoko hanburgesak egingo ditugu.

3

Oliba-olioa duen zartagin batean kozinatuko dugu bi aldeetatik eta plateratuko dugu.

4

Jogurt saltsa egiteko: beste bol batean jogurtak gazta-kremarekin, lima-urarekin, gatzarekin eta espeziekin nahastuko ditugu. Nahasketa irabiatuko ditugu eta saltsaontzi batean jarriko dugu hanburgesekin batera.

5

Ustiapenaren justifikazioa:
Errezeta honetan ustiapen-produktua barazkien mamia izatea proposatzen dugu, zukuak egitean zati likidotik bereizten dena. Orokorrean uxatu ohi da, baina barazkiaren % 80 da. Birrindua ateratzen denez, ideia ontzat ikusten dugu hanburgesa begetalak prestatzeko erabiltzea: osasuntsuak, oso gozoak eta errezetaren protagonista den jogurt saltsarekin konbinatuak

Hanburgesa begetalak jogurt saltsarekin