Hozkailuan barazkiak dituzu eta ez dakizu horiekin zer egin? Plater begetariano benetan gozoa proposatzen dizugu! Hanburgesa begetalak jogurt saltsarekin, itxura ona dauka, ezta? Bada, zapore hobea dutela ziurtatzen dizuegu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Hanburgesa begetalak prestatzeko: bol zabal batean arrautza irabiatuko dugu. Barazkien mamia, ziapea, irina, gatza, piperbeltza eta perrexil txikitua gehituko ditugu.
Dena ondo nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte eta 40 bat gramoko hanburgesak egingo ditugu.
Oliba-olioa duen zartagin batean kozinatuko dugu bi aldeetatik eta plateratuko dugu.
Jogurt saltsa egiteko: beste bol batean jogurtak gazta-kremarekin, lima-urarekin, gatzarekin eta espeziekin nahastuko ditugu. Nahasketa irabiatuko ditugu eta saltsaontzi batean jarriko dugu hanburgesekin batera.
Ustiapenaren justifikazioa:
Errezeta honetan ustiapen-produktua barazkien mamia izatea proposatzen dugu, zukuak egitean zati likidotik bereizten dena. Orokorrean uxatu ohi da, baina barazkiaren % 80 da. Birrindua ateratzen denez, ideia ontzat ikusten dugu hanburgesa begetalak prestatzeko erabiltzea: osasuntsuak, oso gozoak eta errezetaren protagonista den jogurt saltsarekin konbinatuak
Ingredients
Directions
Hanburgesa begetalak prestatzeko: bol zabal batean arrautza irabiatuko dugu. Barazkien mamia, ziapea, irina, gatza, piperbeltza eta perrexil txikitua gehituko ditugu.
Dena ondo nahastuko dugu nahasketa homogeneoa lortu arte eta 40 bat gramoko hanburgesak egingo ditugu.
Oliba-olioa duen zartagin batean kozinatuko dugu bi aldeetatik eta plateratuko dugu.
Jogurt saltsa egiteko: beste bol batean jogurtak gazta-kremarekin, lima-urarekin, gatzarekin eta espeziekin nahastuko ditugu. Nahasketa irabiatuko ditugu eta saltsaontzi batean jarriko dugu hanburgesekin batera.
Ustiapenaren justifikazioa:
Errezeta honetan ustiapen-produktua barazkien mamia izatea proposatzen dugu, zukuak egitean zati likidotik bereizten dena. Orokorrean uxatu ohi da, baina barazkiaren % 80 da. Birrindua ateratzen denez, ideia ontzat ikusten dugu hanburgesa begetalak prestatzeko erabiltzea: osasuntsuak, oso gozoak eta errezetaren protagonista den jogurt saltsarekin konbinatuak