Zenbatetan eskatzen dituzu Tututxo barrubeteak lagunartean ateratzean? Baina, zenbatetan ahalegindu zara etxean prestatzen? Aurkitu errezeta gure webean eta animatu saiatzera
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Tututxoentzat: hostorea 2cm-ko zabalera duten tiretan moztuko dugu. Moldeak olioarekin koipetuko ditugu eta hostore tirekin estaliko ditugu ertzak inguratzen. Labeko papera duen erretilu batean labekatuko dugu 10 minutuz 200 ºC-tan.
Kakao-kremarako: zartaginean hurrak txigortuko ditugu, azkenik birrinduko ditugu eta irabiatzeko ontzi batean jarriko ditugu.
Esnea berotuko dugu eta aurreko ontzira botako dugu azukrearekin eta kakao-hautsarekin bat. Dena irabiatuko dugu pixkana-pixkanaka olioa gehitzen dugun bitartean krema bat lortu arte, ondoren, mahukan gordeko dugu.
Tututxoak beteko ditugu, plateratuko ditugu eta gainetik azukre-hautsarekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Tututxoentzat: hostorea 2cm-ko zabalera duten tiretan moztuko dugu. Moldeak olioarekin koipetuko ditugu eta hostore tirekin estaliko ditugu ertzak inguratzen. Labeko papera duen erretilu batean labekatuko dugu 10 minutuz 200 ºC-tan.
Kakao-kremarako: zartaginean hurrak txigortuko ditugu, azkenik birrinduko ditugu eta irabiatzeko ontzi batean jarriko ditugu.
Esnea berotuko dugu eta aurreko ontzira botako dugu azukrearekin eta kakao-hautsarekin bat. Dena irabiatuko dugu pixkana-pixkanaka olioa gehitzen dugun bitartean krema bat lortu arte, ondoren, mahukan gordeko dugu.
Tututxoak beteko ditugu, plateratuko ditugu eta gainetik azukre-hautsarekin apainduko ditugu.