Ez galdu esne gozokizko trufa erraz hauek prestatzeko errezeta. Benetan gozoak! Ez ahaztu eta kontaiguzu emaitza!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Azukrea esnean disolbatuko dugu su ertainean, bikarbonatoa eta bainilla haziak gehitu eta irabiatuko dugu
Sua jaitsiko dugu eta urritzen utziko dugu ordubetez aldizka irabiatuz. Nahasketa loditxo dagoenean, sutik kenduko dugu eta hozten utziko dugu loditu arte.
Olo-malutak birrinduko ditugu eta esne gozokiarekin nahastuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Orea bola txikietan bananduko dugu eta gaileta espeziatu birrinduekin guztiz estaliko ditugu.
Ingredients
Directions
Azukrea esnean disolbatuko dugu su ertainean, bikarbonatoa eta bainilla haziak gehitu eta irabiatuko dugu
Sua jaitsiko dugu eta urritzen utziko dugu ordubetez aldizka irabiatuz. Nahasketa loditxo dagoenean, sutik kenduko dugu eta hozten utziko dugu loditu arte.
Olo-malutak birrinduko ditugu eta esne gozokiarekin nahastuko ditugu nahasketa homogeneoa lortu arte.
Orea bola txikietan bananduko dugu eta gaileta espeziatu birrinduekin guztiz estaliko ditugu.