fbpx
OSAGAIAK:
Bizkotxoen oinarrirako:
 30 g kafe disolbagarria
 500 ml ur bero
 38 bizkotxa
Mascarpone eta jogurt kremarako:
 4 arrautza
 70 g azukre
 500 g mascarpone
Apaintzeko:
 Kakao-hautsa
Materialak:
 Kristalezko moldea
Yields10 Servings
Total Time3 hrs 45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gozo-gozoa dago, lortuko dugu, seguru! Dastatu eta esan iezaguzu lortu dugun ala ez. Aurkitu errezeta guztiak gure web orrialdean.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Bizkotxoen oinarrirako: kafe disolbagarria ur beroarekin nahastuko dugu eta bizkotxak bustiko ditugu pintzel batekin. Erdia moldean jarriko ditugu.

2

Mascarpone eta jogurt kremarako: arrautza gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu eta zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu. Gorringoak mascarponearekin eta jogurtekin batera irabiatuko ditugu bolumena bikoiztu arte.

3

Mousse biak nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egin bitartean. Ondoren, nahasketaren erdia jarriko dugu bizkotxen gainean mahuka batekin.

4

Gainerako bizkotxekin estaliko dugu eta gainerako mascarpone eta jogurt kremarekin amaituko dugu. 3 bat orduz hoztuko dugu eta kakao-hautsekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Bizkotxoen oinarrirako:
 30 g kafe disolbagarria
 500 ml ur bero
 38 bizkotxa
Mascarpone eta jogurt kremarako:
 4 arrautza
 70 g azukre
 500 g mascarpone
Apaintzeko:
 Kakao-hautsa
Materialak:
 Kristalezko moldea

Directions

1

Bizkotxoen oinarrirako: kafe disolbagarria ur beroarekin nahastuko dugu eta bizkotxak bustiko ditugu pintzel batekin. Erdia moldean jarriko ditugu.

2

Mascarpone eta jogurt kremarako: arrautza gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu eta zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu. Gorringoak mascarponearekin eta jogurtekin batera irabiatuko ditugu bolumena bikoiztu arte.

3

Mousse biak nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egin bitartean. Ondoren, nahasketaren erdia jarriko dugu bizkotxen gainean mahuka batekin.

4

Gainerako bizkotxekin estaliko dugu eta gainerako mascarpone eta jogurt kremarekin amaituko dugu. 3 bat orduz hoztuko dugu eta kakao-hautsekin apainduko dugu.

Tiramisu