Gozo-gozoa dago, lortuko dugu, seguru! Dastatu eta esan iezaguzu lortu dugun ala ez. Aurkitu errezeta guztiak gure web orrialdean.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Bizkotxoen oinarrirako: kafe disolbagarria ur beroarekin nahastuko dugu eta bizkotxak bustiko ditugu pintzel batekin. Erdia moldean jarriko ditugu.
Mascarpone eta jogurt kremarako: arrautza gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu eta zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu. Gorringoak mascarponearekin eta jogurtekin batera irabiatuko ditugu bolumena bikoiztu arte.
Mousse biak nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egin bitartean. Ondoren, nahasketaren erdia jarriko dugu bizkotxen gainean mahuka batekin.
Gainerako bizkotxekin estaliko dugu eta gainerako mascarpone eta jogurt kremarekin amaituko dugu. 3 bat orduz hoztuko dugu eta kakao-hautsekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Bizkotxoen oinarrirako: kafe disolbagarria ur beroarekin nahastuko dugu eta bizkotxak bustiko ditugu pintzel batekin. Erdia moldean jarriko ditugu.
Mascarpone eta jogurt kremarako: arrautza gorringoak eta zuringoak bereiziko ditugu eta zuringoak azukrearekin harrotuko ditugu. Gorringoak mascarponearekin eta jogurtekin batera irabiatuko ditugu bolumena bikoiztu arte.
Mousse biak nahastuko ditugu mihi batekin inguratze-mugimenduak egin bitartean. Ondoren, nahasketaren erdia jarriko dugu bizkotxen gainean mahuka batekin.
Gainerako bizkotxekin estaliko dugu eta gainerako mascarpone eta jogurt kremarekin amaituko dugu. 3 bat orduz hoztuko dugu eta kakao-hautsekin apainduko dugu.