fbpx
OSAGAIAK:
Kiwizko gelatina egiteko:
 800 g kiwi
 Limoi 1
 3 gelatina-orri
Panna cotta egiteko:
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 65 g azukre
 Banilla-leka 1
 5 gelatina-orri
Apaintzeko:
 Kiwi 1
Yields4 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Pannacotta prestatzeko proposamen desberdin bat dakargu gaurkoan, oraingoan kiwiarekin! Eman kolore-ukitu bat zure postre gogokoenei

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Kiwizko gelatinarako: gelatina-orriak hidratatu, kiwiak zuritu eta zatitu egingo ditugu.

2

Limoi-zukuarekin irabiatu, eta bahetu egingo dugu. Ontzi batean berotu, sutatik erretiratu eta gelatina-orriak gehituko ditugu, xukatuta. Nahaskia inklinatutako edalontzietan ipini, eta ordubetez utziko dugu hozten.

3

Panna cotta egiteko: gelatina-orriak hidratatu, eta esne-gaina berotuko dugu esnearekin, azukrearekin eta banilla-leka irekiarekin batera.

4

Sutatik erretiratu, gelatina-orriak bildu eta kiwi-gelatinaren gainean botako dugu. Beste ordubetez hoztu, eta kiwi-zatitxoekin apainduko dugu azkenik.

Ingredients

OSAGAIAK:
Kiwizko gelatina egiteko:
 800 g kiwi
 Limoi 1
 3 gelatina-orri
Panna cotta egiteko:
 200 ml Kaiku esne-gain, harrotzeko
 65 g azukre
 Banilla-leka 1
 5 gelatina-orri
Apaintzeko:
 Kiwi 1

Directions

1

Kiwizko gelatinarako: gelatina-orriak hidratatu, kiwiak zuritu eta zatitu egingo ditugu.

2

Limoi-zukuarekin irabiatu, eta bahetu egingo dugu. Ontzi batean berotu, sutatik erretiratu eta gelatina-orriak gehituko ditugu, xukatuta. Nahaskia inklinatutako edalontzietan ipini, eta ordubetez utziko dugu hozten.

3

Panna cotta egiteko: gelatina-orriak hidratatu, eta esne-gaina berotuko dugu esnearekin, azukrearekin eta banilla-leka irekiarekin batera.

4

Sutatik erretiratu, gelatina-orriak bildu eta kiwi-gelatinaren gainean botako dugu. Beste ordubetez hoztu, eta kiwi-zatitxoekin apainduko dugu azkenik.

Kiwizko Panna Cotta