Pannacotta prestatzeko proposamen desberdin bat dakargu gaurkoan, oraingoan kiwiarekin! Eman kolore-ukitu bat zure postre gogokoenei
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kiwizko gelatinarako: gelatina-orriak hidratatu, kiwiak zuritu eta zatitu egingo ditugu.
Limoi-zukuarekin irabiatu, eta bahetu egingo dugu. Ontzi batean berotu, sutatik erretiratu eta gelatina-orriak gehituko ditugu, xukatuta. Nahaskia inklinatutako edalontzietan ipini, eta ordubetez utziko dugu hozten.
Panna cotta egiteko: gelatina-orriak hidratatu, eta esne-gaina berotuko dugu esnearekin, azukrearekin eta banilla-leka irekiarekin batera.
Sutatik erretiratu, gelatina-orriak bildu eta kiwi-gelatinaren gainean botako dugu. Beste ordubetez hoztu, eta kiwi-zatitxoekin apainduko dugu azkenik.
Ingredients
Directions
Kiwizko gelatinarako: gelatina-orriak hidratatu, kiwiak zuritu eta zatitu egingo ditugu.
Limoi-zukuarekin irabiatu, eta bahetu egingo dugu. Ontzi batean berotu, sutatik erretiratu eta gelatina-orriak gehituko ditugu, xukatuta. Nahaskia inklinatutako edalontzietan ipini, eta ordubetez utziko dugu hozten.
Panna cotta egiteko: gelatina-orriak hidratatu, eta esne-gaina berotuko dugu esnearekin, azukrearekin eta banilla-leka irekiarekin batera.
Sutatik erretiratu, gelatina-orriak bildu eta kiwi-gelatinaren gainean botako dugu. Beste ordubetez hoztu, eta kiwi-zatitxoekin apainduko dugu azkenik.