fbpx
OSAGAIAK:
Irabiatua egiteko:
 5 g kafe disolbagarri
 50 g txokolate, urtzekoa
 20 g azukre
 Kanela ehoa, koilarakada erdia
Apaintzeko:
 Urtzeko txokolatea
 Almendrak
Yields2 Servings
Total Time15 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Nahi duzu txokolate eta kafezko irabiatu zoragarri bat hartu meriendan? Jakina, hemen bertako esnearen zapore guzti-guztiarekin!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esnea berotuko dugu, irakin arte, eta ontzi batean ipiniko dugu irabiatzeko.

2

Kafe disolbagarria eta urtzeko txokolatea gehituko ditugu (azken hori apur bat ebakita), baita azukrea eta kanela ehoa ere.

3

Irabiatu harik eta testura homogeneoa lortu arte, eta zerbitzatu egingo dugu.

4

Txokolate eta almendra birrinduz apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Irabiatua egiteko:
 5 g kafe disolbagarri
 50 g txokolate, urtzekoa
 20 g azukre
 Kanela ehoa, koilarakada erdia
Apaintzeko:
 Urtzeko txokolatea
 Almendrak

Directions

1

Esnea berotuko dugu, irakin arte, eta ontzi batean ipiniko dugu irabiatzeko.

2

Kafe disolbagarria eta urtzeko txokolatea gehituko ditugu (azken hori apur bat ebakita), baita azukrea eta kanela ehoa ere.

3

Irabiatu harik eta testura homogeneoa lortu arte, eta zerbitzatu egingo dugu.

4

Txokolate eta almendra birrinduz apainduko dugu.

Txokolatezko eta Kafezko Irabiatua