Nahi duzu txokolate eta kafezko irabiatu zoragarri bat hartu meriendan? Jakina, hemen bertako esnearen zapore guzti-guztiarekin!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Esnea berotuko dugu, irakin arte, eta ontzi batean ipiniko dugu irabiatzeko.
Kafe disolbagarria eta urtzeko txokolatea gehituko ditugu (azken hori apur bat ebakita), baita azukrea eta kanela ehoa ere.
Irabiatu harik eta testura homogeneoa lortu arte, eta zerbitzatu egingo dugu.
Txokolate eta almendra birrinduz apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Esnea berotuko dugu, irakin arte, eta ontzi batean ipiniko dugu irabiatzeko.
Kafe disolbagarria eta urtzeko txokolatea gehituko ditugu (azken hori apur bat ebakita), baita azukrea eta kanela ehoa ere.
Irabiatu harik eta testura homogeneoa lortu arte, eta zerbitzatu egingo dugu.
Txokolate eta almendra birrinduz apainduko dugu.