Inoiz probatu dituzu jogurtezko krepeak? Errezeta hau erraz-erraza da, bizkor prestatzen da, eta zure meriendetako erregina bilakatuko da!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Ontzi batean arrautzak, irina, esnea eta azukrea ipiniko ditugu, eta irabiagailu batekin nahastuko dugu, harik eta testura homogeneo bat lortu arte.
Zartagin batean, oliba-olio apur bat ipiniko dugu, eta isipu batekin zabalduko. Berotzen denean, burruntzalikada bat ore botako dugu zartaginera, eta zartaginaren oinarrian banatuko dugu, arrabolaren laguntzarekin.
Masari burbuilak irteten hastean, buelta emango diogu, beste aldetik egiteko, eta erretiratu egingo dugu prest dagoenean. Prozesua errepikatuko dugu, orea amaitu arte.
Banan-banan beteko ditugu zatitutako marrubiekin eta marrubizko jogurtarekin, eta bildu egingo ditugu. Amaitzeko, glas azukrearekin apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Ontzi batean arrautzak, irina, esnea eta azukrea ipiniko ditugu, eta irabiagailu batekin nahastuko dugu, harik eta testura homogeneo bat lortu arte.
Zartagin batean, oliba-olio apur bat ipiniko dugu, eta isipu batekin zabalduko. Berotzen denean, burruntzalikada bat ore botako dugu zartaginera, eta zartaginaren oinarrian banatuko dugu, arrabolaren laguntzarekin.
Masari burbuilak irteten hastean, buelta emango diogu, beste aldetik egiteko, eta erretiratu egingo dugu prest dagoenean. Prozesua errepikatuko dugu, orea amaitu arte.
Banan-banan beteko ditugu zatitutako marrubiekin eta marrubizko jogurtarekin, eta bildu egingo ditugu. Amaitzeko, glas azukrearekin apainduko ditugu.