fbpx
OSAGAIAK:
 Arrautza 1
 100 g irin
 Koilarakada bat azukre
 Oliba-olio leuna
 100 g marrubi
 Glas azukrea
Materialak:
 Krepeak egiteko arrabola
Yields4 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Inoiz probatu dituzu jogurtezko krepeak? Errezeta hau erraz-erraza da, bizkor prestatzen da, eta zure meriendetako erregina bilakatuko da!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Ontzi batean arrautzak, irina, esnea eta azukrea ipiniko ditugu, eta irabiagailu batekin nahastuko dugu, harik eta testura homogeneo bat lortu arte.

2

Zartagin batean, oliba-olio apur bat ipiniko dugu, eta isipu batekin zabalduko. Berotzen denean, burruntzalikada bat ore botako dugu zartaginera, eta zartaginaren oinarrian banatuko dugu, arrabolaren laguntzarekin.

3

Masari burbuilak irteten hastean, buelta emango diogu, beste aldetik egiteko, eta erretiratu egingo dugu prest dagoenean. Prozesua errepikatuko dugu, orea amaitu arte.

4

Banan-banan beteko ditugu zatitutako marrubiekin eta marrubizko jogurtarekin, eta bildu egingo ditugu. Amaitzeko, glas azukrearekin apainduko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 Arrautza 1
 100 g irin
 Koilarakada bat azukre
 Oliba-olio leuna
 100 g marrubi
 Glas azukrea
Materialak:
 Krepeak egiteko arrabola

Directions

1

Ontzi batean arrautzak, irina, esnea eta azukrea ipiniko ditugu, eta irabiagailu batekin nahastuko dugu, harik eta testura homogeneo bat lortu arte.

2

Zartagin batean, oliba-olio apur bat ipiniko dugu, eta isipu batekin zabalduko. Berotzen denean, burruntzalikada bat ore botako dugu zartaginera, eta zartaginaren oinarrian banatuko dugu, arrabolaren laguntzarekin.

3

Masari burbuilak irteten hastean, buelta emango diogu, beste aldetik egiteko, eta erretiratu egingo dugu prest dagoenean. Prozesua errepikatuko dugu, orea amaitu arte.

4

Banan-banan beteko ditugu zatitutako marrubiekin eta marrubizko jogurtarekin, eta bildu egingo ditugu. Amaitzeko, glas azukrearekin apainduko ditugu.

Marrubizko eta Jogurtezko Krepeak