Probatu nahi duzu errezeta paregabe bat meriendak eta gosariak egiteko? Ikasi nola prestatzen diren honako gozo zoragarri hauek, HEMENGO produktuekin eginak!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Esnea berotuko dugu kanelarekin, irakin arte. Irakiten hasten denean, sutatik erretiratuko dugu eta 5 minutuz utziko dugu hozten. Denbora hori igaro ostean, kanela-zotza aterako dugu.
Aparteko ontzi batean, arrautza-gorringoak batuko ditugu artirinarekin, azukrearekin eta jogurtekin. Nahastura esnearekin batuko dugu, eta berriro berotuko dugu nahasteari utzi gabe, loditu arte.
Hostopil-masa zabaldu, krema gainean ipini eta kanela ehoa hautseztatuko dugu. Berriro ere bildu eta masa 2 cm-ko lodierako zatietan ebakiko dugu, gutxi gorabehera.
Azpil batean ipiniko ditugu karakolak, laberatzeko paperaren gainean. Zati bakoitzaren gainean azukre pixka bat ipiniko dugu, eta 190 ºC-tan laberatuko dugu, 15 minutuz.
Ingredients
Directions
Esnea berotuko dugu kanelarekin, irakin arte. Irakiten hasten denean, sutatik erretiratuko dugu eta 5 minutuz utziko dugu hozten. Denbora hori igaro ostean, kanela-zotza aterako dugu.
Aparteko ontzi batean, arrautza-gorringoak batuko ditugu artirinarekin, azukrearekin eta jogurtekin. Nahastura esnearekin batuko dugu, eta berriro berotuko dugu nahasteari utzi gabe, loditu arte.
Hostopil-masa zabaldu, krema gainean ipini eta kanela ehoa hautseztatuko dugu. Berriro ere bildu eta masa 2 cm-ko lodierako zatietan ebakiko dugu, gutxi gorabehera.
Azpil batean ipiniko ditugu karakolak, laberatzeko paperaren gainean. Zati bakoitzaren gainean azukre pixka bat ipiniko dugu, eta 190 ºC-tan laberatuko dugu, 15 minutuz.