fbpx
OSAGAIAK:
Jogurtezko pastel-krema egiteko:
 Kanela-zotz 1
 3 arrautza-gorringo
 40 g artirin fin
 75 g azukre
Karakolak egiteko:
 Hostopil-lamina 1, angeluzuzena, gurinarekin
 Kanela ehoa
 Azukrea
Yields6 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Probatu nahi duzu errezeta paregabe bat meriendak eta gosariak egiteko? Ikasi nola prestatzen diren honako gozo zoragarri hauek, HEMENGO produktuekin eginak!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esnea berotuko dugu kanelarekin, irakin arte. Irakiten hasten denean, sutatik erretiratuko dugu eta 5 minutuz utziko dugu hozten. Denbora hori igaro ostean, kanela-zotza aterako dugu.

2

Aparteko ontzi batean, arrautza-gorringoak batuko ditugu artirinarekin, azukrearekin eta jogurtekin. Nahastura esnearekin batuko dugu, eta berriro berotuko dugu nahasteari utzi gabe, loditu arte.

3

Hostopil-masa zabaldu, krema gainean ipini eta kanela ehoa hautseztatuko dugu. Berriro ere bildu eta masa 2 cm-ko lodierako zatietan ebakiko dugu, gutxi gorabehera.

4

Azpil batean ipiniko ditugu karakolak, laberatzeko paperaren gainean. Zati bakoitzaren gainean azukre pixka bat ipiniko dugu, eta 190 ºC-tan laberatuko dugu, 15 minutuz.

Ingredients

OSAGAIAK:
Jogurtezko pastel-krema egiteko:
 Kanela-zotz 1
 3 arrautza-gorringo
 40 g artirin fin
 75 g azukre
Karakolak egiteko:
 Hostopil-lamina 1, angeluzuzena, gurinarekin
 Kanela ehoa
 Azukrea

Directions

1

Esnea berotuko dugu kanelarekin, irakin arte. Irakiten hasten denean, sutatik erretiratuko dugu eta 5 minutuz utziko dugu hozten. Denbora hori igaro ostean, kanela-zotza aterako dugu.

2

Aparteko ontzi batean, arrautza-gorringoak batuko ditugu artirinarekin, azukrearekin eta jogurtekin. Nahastura esnearekin batuko dugu, eta berriro berotuko dugu nahasteari utzi gabe, loditu arte.

3

Hostopil-masa zabaldu, krema gainean ipini eta kanela ehoa hautseztatuko dugu. Berriro ere bildu eta masa 2 cm-ko lodierako zatietan ebakiko dugu, gutxi gorabehera.

4

Azpil batean ipiniko ditugu karakolak, laberatzeko paperaren gainean. Zati bakoitzaren gainean azukre pixka bat ipiniko dugu, eta 190 ºC-tan laberatuko dugu, 15 minutuz.

Jogurtezko Karakolak