fbpx
 250 g Txitxirio-gisatua (aprobetxamendu-produktua)
 1 Baratxuria
 Kuminoa
 Piperrautsa
 Gatza
 Tahini
 4 Bagelak
 Birjina estra oliba-olioa
 Sesamo beltza
 1 Luzoker-xerrak
 200 g Izokin ketua
 Feta gazta
Yields2 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Errezeta ezberdin bat?Gaur hummus, pepino eta izokindun Bagel-ak egingo ditugu! Errezeta azkar eta erraz hau prestatzeko ez dituzu 20 minutu baina gehiago beharko!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Txitxirioak baratxuri, kumino, piperrauts, gatz eta tahiniarekin birrinduko ditugu.

2

Gurea Kaiku Km0 jogurta gehituko diogu eta ondo nahastuko dugu dena.

3

Bagelak erditik irekiko ditugu eta barrualdea txigortuko dugu zartagin olioztatu batean.

4

Humusa bagelaren oinarrian jarriko dugu, sesamo beltza, luzoker-xerrak, izokin ketuaren xaflak eta feta gazta papurtua ere gehituz. Bagela itxiko dugu.

Ingredients

 250 g Txitxirio-gisatua (aprobetxamendu-produktua)
 1 Baratxuria
 Kuminoa
 Piperrautsa
 Gatza
 Tahini
 4 Bagelak
 Birjina estra oliba-olioa
 Sesamo beltza
 1 Luzoker-xerrak
 200 g Izokin ketua
 Feta gazta

Directions

1

Txitxirioak baratxuri, kumino, piperrauts, gatz eta tahiniarekin birrinduko ditugu.

2

Gurea Kaiku Km0 jogurta gehituko diogu eta ondo nahastuko dugu dena.

3

Bagelak erditik irekiko ditugu eta barrualdea txigortuko dugu zartagin olioztatu batean.

4

Humusa bagelaren oinarrian jarriko dugu, sesamo beltza, luzoker-xerrak, izokin ketuaren xaflak eta feta gazta papurtua ere gehituz. Bagela itxiko dugu.

Humus, luzoker eta izokinezko bagelak