fbpx

 

 Oliba-olioa
 1 baratxuri-ale
 50 g pinazi
 250 g barrengorri-gisatu (aprobetxamendu-produktua)
 25 g albaka fresko
 Gatza
 Piperbeltza
 Idiazabal gazta
 Makarroiak
Yields4 Servings
Total Time35 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Errezeta honetan, Kaiku Km0tokiko produktu onenez gainera, gure herriko klasiko bat ere ekartzen dizuegu: Idiazabal gazta! Ber-bertako platera!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Zartagin batean, oliba-olio pixka batekin, baratxuri-ale xehatua eta pinaziak gorrituko ditugu.

2

Txanpinoiak, albaka, gatza eta piperbeltza erantsiko ditugu. Idiazabalgo gazta pixka bat birrindu, esnegaina gehitu eta nahastu egingo dugu.

3

Urez irakiten dagoen eltze batean, pasta egosiko dugu 8 minutuz gutxi gorabehera.

4

Saltsarekin nahastu, eta albaka freskoarekin eta gazta birrinduarekin apainduko dugu.

Ingredients

 Oliba-olioa
 1 baratxuri-ale
 50 g pinazi
 250 g barrengorri-gisatu (aprobetxamendu-produktua)
 25 g albaka fresko
 Gatza
 Piperbeltza
 Idiazabal gazta
 Makarroiak

Directions

1

Zartagin batean, oliba-olio pixka batekin, baratxuri-ale xehatua eta pinaziak gorrituko ditugu.

2

Txanpinoiak, albaka, gatza eta piperbeltza erantsiko ditugu. Idiazabalgo gazta pixka bat birrindu, esnegaina gehitu eta nahastu egingo dugu.

3

Urez irakiten dagoen eltze batean, pasta egosiko dugu 8 minutuz gutxi gorabehera.

4

Saltsarekin nahastu, eta albaka freskoarekin eta gazta birrinduarekin apainduko dugu.

Pasta barrengorri eta Idiazabal saltsarekin