OSAGAIAK:
4 arrautza
200 g azukre
400 g gazta-krema
100 g Idiazabal gazta
2 koilarakada gari-irin
Masustak
Mendafina
MATERIALAK:
Molde desmoldagarri zirkularra
Gustuko duzu gazta-tarta? Ezagutzen duzu Idiazabal gazta? Orduan, ezin duzu galdu errezeta erraz eta zoragarri hau!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
1
Arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu. Gazta-krema eta Idiazabal gazta birrindua gehitu eta berriro irabiatuko dugu.
2
Esnea eta irina gehitu eta nahastuko ditugu.
3
Moldea labe-paperarekin estali, orea bertan bota eta 220 ºCetan labean erreko dugu 40 bat minutuz.
4
Masustez lagundu eta mendafinarekin apainduko dugu.
Ingredients
OSAGAIAK:
4 arrautza
200 g azukre
400 g gazta-krema
100 g Idiazabal gazta
2 koilarakada gari-irin
Masustak
Mendafina
MATERIALAK:
Molde desmoldagarri zirkularra
Directions
1
Arrautzak eta azukrea irabiatuko ditugu. Gazta-krema eta Idiazabal gazta birrindua gehitu eta berriro irabiatuko dugu.
2
Esnea eta irina gehitu eta nahastuko ditugu.
3
Moldea labe-paperarekin estali, orea bertan bota eta 220 ºCetan labean erreko dugu 40 bat minutuz.
4
Masustez lagundu eta mendafinarekin apainduko dugu.