fbpx
 1 Tipuleta
 400 g ilar egosi (ustiapen-produktua)
 Gatza
 Piper-beltz ehoa
 Kumino ehoa
 150 ml oilasko-salda
 Menda freskoa
 1 Limoi
 Oliba-olio birjina estra
Yields4 Servings
Total Time30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Aro honetan tripakadaz tripakada goaz lehen plater freskoak eta desberdinak, lortzeko errazak diren osagaiekin, prestatzeko ideiak behar? Konbinazio hau hainbeste harrituko zaitu, non aurrerantzean zure gonbidatuak aho bete hortz uzteko erabiliko duzun!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Olio zurrutada bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipuleta sueztituko dugu.

2

Zartaginean ilarrak gehitu eta gatzarekin, piper-beltzarekin eta kumino hautsarekin onduko dugu.

3

Edukia zartaginetik irabiatzeko edalontzi batera pasatuko dugu eta Gurea jogurta, oilasko-salda, limoi erdiaren zukua eta menda hostoak gehituko ditugu.

4

Birrinduko dugu krema leuna eta homogeneoa lortu arte. Zurrut edalontzitxotan isuriko dugu pitxer batez lagunduta eta oliba-olio birjina estrako tanta batzuekin eta menda hosto batekin apainduko dugu.

Ingredients

 1 Tipuleta
 400 g ilar egosi (ustiapen-produktua)
 Gatza
 Piper-beltz ehoa
 Kumino ehoa
 150 ml oilasko-salda
 Menda freskoa
 1 Limoi
 Oliba-olio birjina estra

Directions

1

Olio zurrutada bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipuleta sueztituko dugu.

2

Zartaginean ilarrak gehitu eta gatzarekin, piper-beltzarekin eta kumino hautsarekin onduko dugu.

3

Edukia zartaginetik irabiatzeko edalontzi batera pasatuko dugu eta Gurea jogurta, oilasko-salda, limoi erdiaren zukua eta menda hostoak gehituko ditugu.

4

Birrinduko dugu krema leuna eta homogeneoa lortu arte. Zurrut edalontzitxotan isuriko dugu pitxer batez lagunduta eta oliba-olio birjina estrako tanta batzuekin eta menda hosto batekin apainduko dugu.

Ilar eta menda kremazko edalontzitxoak
Hurrengo artikulua