Aro honetan tripakadaz tripakada goaz lehen plater freskoak eta desberdinak, lortzeko errazak diren osagaiekin, prestatzeko ideiak behar? Konbinazio hau hainbeste harrituko zaitu, non aurrerantzean zure gonbidatuak aho bete hortz uzteko erabiliko duzun!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Olio zurrutada bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipuleta sueztituko dugu.
Zartaginean ilarrak gehitu eta gatzarekin, piper-beltzarekin eta kumino hautsarekin onduko dugu.
Edukia zartaginetik irabiatzeko edalontzi batera pasatuko dugu eta Gurea jogurta, oilasko-salda, limoi erdiaren zukua eta menda hostoak gehituko ditugu.
Birrinduko dugu krema leuna eta homogeneoa lortu arte. Zurrut edalontzitxotan isuriko dugu pitxer batez lagunduta eta oliba-olio birjina estrako tanta batzuekin eta menda hosto batekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Olio zurrutada bat duen zartagin batean, juliana eran moztutako tipuleta sueztituko dugu.
Zartaginean ilarrak gehitu eta gatzarekin, piper-beltzarekin eta kumino hautsarekin onduko dugu.
Edukia zartaginetik irabiatzeko edalontzi batera pasatuko dugu eta Gurea jogurta, oilasko-salda, limoi erdiaren zukua eta menda hostoak gehituko ditugu.
Birrinduko dugu krema leuna eta homogeneoa lortu arte. Zurrut edalontzitxotan isuriko dugu pitxer batez lagunduta eta oliba-olio birjina estrako tanta batzuekin eta menda hosto batekin apainduko dugu.