fbpx

 

Bizkotxorako:
 2 arrautza
 80 ml oliba-olio
 120 g azukre beltz
 280 g irin
 1 gozogintzarako legamia-zorro
 Kanela
 Intxaur muskatua
 Piperbeltz zuria
 Jengibre-hautsa
 Gatza
 35 g intxaur
Kremarako:
 500 g krema-gazta
 200 g azukre-hauts
 200 g Kaiku gurin
Yields4 Servings
Total Time1 hr 10 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gogoan izan nahi duzuen guztietan presta dezakezuela bizkotxo gozo bat eta inork ezin izango dizuela eragotzi. Beti hobetu daiteke errezeta tradizional bat intxaur eta espezia batzuk gehituta, ezta? Hau Kaiku Km0 jogurt grekoz eta intxaurrez egindako topping-arekin prestatu dugu.

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Katilu batean, arrautzak, olioa, jogurta eta azukrea irabiatuko ditugu. Gerorako gordeko ditugu.

2

Irina bahetu eta legamia, kanela, intxaur muskatu, piperbeltz, jengibre eta gatzarekin nahastuko dugu. Intxaur txikituak erantsi eta guztia nahastuko dugu.

3

Nahaste hau lehen gorde dugun nahastearekin elkartuko dugu eta aurretiaz koizpetatutako molde batean jarriko dugu. Labean sartuko dugu 180º-tan, 35 minutuz, gutxi gorabehera, eta hozten utziko dugu.

4

Krema-gazta azukrearekin eta gurin bigunduarekin irabiatuko dugu. Horrekin bizkotxoa estali eta intxaur txikituekin apainduko dugu.

Ingredients

Bizkotxorako:
 2 arrautza
 80 ml oliba-olio
 120 g azukre beltz
 280 g irin
 1 gozogintzarako legamia-zorro
 Kanela
 Intxaur muskatua
 Piperbeltz zuria
 Jengibre-hautsa
 Gatza
 35 g intxaur
Kremarako:
 500 g krema-gazta
 200 g azukre-hauts
 200 g Kaiku gurin

Directions

1

Katilu batean, arrautzak, olioa, jogurta eta azukrea irabiatuko ditugu. Gerorako gordeko ditugu.

2

Irina bahetu eta legamia, kanela, intxaur muskatu, piperbeltz, jengibre eta gatzarekin nahastuko dugu. Intxaur txikituak erantsi eta guztia nahastuko dugu.

3

Nahaste hau lehen gorde dugun nahastearekin elkartuko dugu eta aurretiaz koizpetatutako molde batean jarriko dugu. Labean sartuko dugu 180º-tan, 35 minutuz, gutxi gorabehera, eta hozten utziko dugu.

4

Krema-gazta azukrearekin eta gurin bigunduarekin irabiatuko dugu. Horrekin bizkotxoa estali eta intxaur txikituekin apainduko dugu.

Intxaur- eta espezia-bizkotxoa