Gogoan izan nahi duzuen guztietan presta dezakezuela bizkotxo gozo bat eta inork ezin izango dizuela eragotzi. Beti hobetu daiteke errezeta tradizional bat intxaur eta espezia batzuk gehituta, ezta? Hau Kaiku Km0 jogurt grekoz eta intxaurrez egindako topping-arekin prestatu dugu.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Katilu batean, arrautzak, olioa, jogurta eta azukrea irabiatuko ditugu. Gerorako gordeko ditugu.
Irina bahetu eta legamia, kanela, intxaur muskatu, piperbeltz, jengibre eta gatzarekin nahastuko dugu. Intxaur txikituak erantsi eta guztia nahastuko dugu.
Nahaste hau lehen gorde dugun nahastearekin elkartuko dugu eta aurretiaz koizpetatutako molde batean jarriko dugu. Labean sartuko dugu 180º-tan, 35 minutuz, gutxi gorabehera, eta hozten utziko dugu.
Krema-gazta azukrearekin eta gurin bigunduarekin irabiatuko dugu. Horrekin bizkotxoa estali eta intxaur txikituekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Katilu batean, arrautzak, olioa, jogurta eta azukrea irabiatuko ditugu. Gerorako gordeko ditugu.
Irina bahetu eta legamia, kanela, intxaur muskatu, piperbeltz, jengibre eta gatzarekin nahastuko dugu. Intxaur txikituak erantsi eta guztia nahastuko dugu.
Nahaste hau lehen gorde dugun nahastearekin elkartuko dugu eta aurretiaz koizpetatutako molde batean jarriko dugu. Labean sartuko dugu 180º-tan, 35 minutuz, gutxi gorabehera, eta hozten utziko dugu.
Krema-gazta azukrearekin eta gurin bigunduarekin irabiatuko dugu. Horrekin bizkotxoa estali eta intxaur txikituekin apainduko dugu.