fbpx
OSAGAIAK:
 125 g intxaur zurituak
 500 ml esne
 125 g azukre
 Kanela-adaxka bat
APAINTZEKO:
 Maria gailetak
 Menda
Yields4 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Ezagutzen duzu Euskal Herriko postre tipiko hau? Arrautzesnearen tankera dauka, hura bezain krematsua, baina bestelako zapore zoragarri batekin. Dasta ezazu!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Esnea kanelarekin irakingo dugu, 5 minutuz jalki eta adaxka kenduko dugu.

2

Intxaurrak xehe-xehe egingo ditugu ore bat lortu arte eta esnera gehituko dugu azukrearekin batera. Su txikian izango dugu loditu arte, 20 minutuz gutxi gorabehera.

3

Intxaursaltsa nahien ditugun ontzietan banatu eta hoztuko dugu.

4

Gaileta birrinduekin eta menda hostoekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
 125 g intxaur zurituak
 500 ml esne
 125 g azukre
 Kanela-adaxka bat
APAINTZEKO:
 Maria gailetak
 Menda

Directions

1

Esnea kanelarekin irakingo dugu, 5 minutuz jalki eta adaxka kenduko dugu.

2

Intxaurrak xehe-xehe egingo ditugu ore bat lortu arte eta esnera gehituko dugu azukrearekin batera. Su txikian izango dugu loditu arte, 20 minutuz gutxi gorabehera.

3

Intxaursaltsa nahien ditugun ontzietan banatu eta hoztuko dugu.

4

Gaileta birrinduekin eta menda hostoekin apainduko dugu.

Intxaursaltsa