Ezagutzen duzu Euskal Herriko postre tipiko hau? Arrautzesnearen tankera dauka, hura bezain krematsua, baina bestelako zapore zoragarri batekin. Dasta ezazu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Esnea kanelarekin irakingo dugu, 5 minutuz jalki eta adaxka kenduko dugu.
Intxaurrak xehe-xehe egingo ditugu ore bat lortu arte eta esnera gehituko dugu azukrearekin batera. Su txikian izango dugu loditu arte, 20 minutuz gutxi gorabehera.
Intxaursaltsa nahien ditugun ontzietan banatu eta hoztuko dugu.
Gaileta birrinduekin eta menda hostoekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Esnea kanelarekin irakingo dugu, 5 minutuz jalki eta adaxka kenduko dugu.
Intxaurrak xehe-xehe egingo ditugu ore bat lortu arte eta esnera gehituko dugu azukrearekin batera. Su txikian izango dugu loditu arte, 20 minutuz gutxi gorabehera.
Intxaursaltsa nahien ditugun ontzietan banatu eta hoztuko dugu.
Gaileta birrinduekin eta menda hostoekin apainduko dugu.