Bizkorra, sinplea eta desberdina. Halakoa da gure aperitibo gogokoenetako bat: itsaskiz betetako aguakateak. Oharra: oso azkar bukatuko dira, ez despistatu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Betegarrirako: aguakatea fin moztu eta bol batean botako dugu. Ganba egosiak, karramarro-makilatxoak eta tipulin txikituak gehituko dizkiogu.
Irabiatu pixka bat Kaiku Bifi Km0 jogurt naturalak, eta ontzian gehitu perrexil fresko txikitua, gatza eta piperbeltz beltza. Guztia nahastuko dugu, osagaiak integratu arte, eta gorde egingo dugu.
Aguakateetarako: aguakateak erditik moztuko ditugu, hezurra kendu eta aurreko nahastearekin beteko ditugu.
Aguakate bakoitzean bi ganba egosi jarriko ditugu, perrexil-hostoekin apaindu eta gogokoen dugun platerrean jarriko dugu.
Ingredients
Directions
Betegarrirako: aguakatea fin moztu eta bol batean botako dugu. Ganba egosiak, karramarro-makilatxoak eta tipulin txikituak gehituko dizkiogu.
Irabiatu pixka bat Kaiku Bifi Km0 jogurt naturalak, eta ontzian gehitu perrexil fresko txikitua, gatza eta piperbeltz beltza. Guztia nahastuko dugu, osagaiak integratu arte, eta gorde egingo dugu.
Aguakateetarako: aguakateak erditik moztuko ditugu, hezurra kendu eta aurreko nahastearekin beteko ditugu.
Aguakate bakoitzean bi ganba egosi jarriko ditugu, perrexil-hostoekin apaindu eta gogokoen dugun platerrean jarriko dugu.