Izokina maite duzuenontzako, egiten oso erraza den eta gozo-gozo geratzen den hanburgesa bat proposatzen dizuegu asteari hasiera emateko. Izokina horrela prestatuta eta jogurt-saltsa gozoarekin, hitzik gabe geratuko zarete.
Izokina maite duzuenontzako, egiten oso erraza den eta gozo-gozo geratzen den hanburgesa bat proposatzen dizuegu asteari hasiera emateko. Izokina horrela prestatuta eta jogurt-saltsa gozoarekin, hitzik gabe geratuko zarete.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Izokina papurtu eta, bol batean, fin-fin moztutako tipula gorri erdi batekin, baratxuri-hautsarekin, perrexil fresko txikituarekin, gatzarekin eta arrautzarekin nahastuko dugu. Ogi birrindua erantsiko diogu, harik eta oreari eskuaz forma eman ahal izan arte.
Hanburgesak egingo ditugu eta zartaginean pasako ditugu, oliba-olio birjina estra zorrotadatxo batekin, bi aldeetatik gorritu arte.
Jogurta fin-fin moztutako menda freskoarekin nahastuko dugu. Hanburgesa-opilak txigortuko ditugu.
Izokin-hanburgesa ogi txigortuaren gainean jarriko dugu, eta jogurt-saltsarekin, aguakate-xafla batzuekin eta ardi-mihi batzuekin estaliko dugu. Azkenik, ogiaren goiko zatia jarriko dugu.
Ingredients
Directions
Izokina papurtu eta, bol batean, fin-fin moztutako tipula gorri erdi batekin, baratxuri-hautsarekin, perrexil fresko txikituarekin, gatzarekin eta arrautzarekin nahastuko dugu. Ogi birrindua erantsiko diogu, harik eta oreari eskuaz forma eman ahal izan arte.
Hanburgesak egingo ditugu eta zartaginean pasako ditugu, oliba-olio birjina estra zorrotadatxo batekin, bi aldeetatik gorritu arte.
Jogurta fin-fin moztutako menda freskoarekin nahastuko dugu. Hanburgesa-opilak txigortuko ditugu.
Izokin-hanburgesa ogi txigortuaren gainean jarriko dugu, eta jogurt-saltsarekin, aguakate-xafla batzuekin eta ardi-mihi batzuekin estaliko dugu. Azkenik, ogiaren goiko zatia jarriko dugu.