fbpx
Hanburgesetarako:
 600 g izokin prestatu
 1 tipula gorri
 Baratxuri-hautsa
 Perrexil freskoa
 Gatza
 2 arrautza
 Ogi birrindua
 Oliba-olio birjina estra
 Hanburgesa-opila
 Aguakatea
 Ardi-mihiak
Jogurt-saltsarako:
 Menda freskoa
Yields4 Servings
Total Time35 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Izokina maite duzuenontzako, egiten oso erraza den eta gozo-gozo geratzen den hanburgesa bat proposatzen dizuegu asteari hasiera emateko. Izokina horrela prestatuta eta jogurt-saltsa gozoarekin, hitzik gabe geratuko zarete.
Izokina maite duzuenontzako, egiten oso erraza den eta gozo-gozo geratzen den hanburgesa bat proposatzen dizuegu asteari hasiera emateko. Izokina horrela prestatuta eta jogurt-saltsa gozoarekin, hitzik gabe geratuko zarete.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Izokina papurtu eta, bol batean, fin-fin moztutako tipula gorri erdi batekin, baratxuri-hautsarekin, perrexil fresko txikituarekin, gatzarekin eta arrautzarekin nahastuko dugu. Ogi birrindua erantsiko diogu, harik eta oreari eskuaz forma eman ahal izan arte.

2

Hanburgesak egingo ditugu eta zartaginean pasako ditugu, oliba-olio birjina estra zorrotadatxo batekin, bi aldeetatik gorritu arte.

3

Jogurta fin-fin moztutako menda freskoarekin nahastuko dugu. Hanburgesa-opilak txigortuko ditugu.

4

Izokin-hanburgesa ogi txigortuaren gainean jarriko dugu, eta jogurt-saltsarekin, aguakate-xafla batzuekin eta ardi-mihi batzuekin estaliko dugu. Azkenik, ogiaren goiko zatia jarriko dugu.

Ingredients

Hanburgesetarako:
 600 g izokin prestatu
 1 tipula gorri
 Baratxuri-hautsa
 Perrexil freskoa
 Gatza
 2 arrautza
 Ogi birrindua
 Oliba-olio birjina estra
 Hanburgesa-opila
 Aguakatea
 Ardi-mihiak
Jogurt-saltsarako:
 Menda freskoa

Directions

1

Izokina papurtu eta, bol batean, fin-fin moztutako tipula gorri erdi batekin, baratxuri-hautsarekin, perrexil fresko txikituarekin, gatzarekin eta arrautzarekin nahastuko dugu. Ogi birrindua erantsiko diogu, harik eta oreari eskuaz forma eman ahal izan arte.

2

Hanburgesak egingo ditugu eta zartaginean pasako ditugu, oliba-olio birjina estra zorrotadatxo batekin, bi aldeetatik gorritu arte.

3

Jogurta fin-fin moztutako menda freskoarekin nahastuko dugu. Hanburgesa-opilak txigortuko ditugu.

4

Izokin-hanburgesa ogi txigortuaren gainean jarriko dugu, eta jogurt-saltsarekin, aguakate-xafla batzuekin eta ardi-mihi batzuekin estaliko dugu. Azkenik, ogiaren goiko zatia jarriko dugu.

Izokinezko hanburgesa jogurt-saltsarekin