fbpx
OSAGAIAK
 3 gelatina-orri
 300 g mertxika almibarretan
 60 ml Kaiku esne-gain
 Menda orriak
Materialak:
 Kristalezko edalontzitxoak
Yields3 Servings
Total Time3 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Edalontzitxo batean denak du zapore hobea! Baina errezeta hau hobea izan liteke? Zuk prestatzera animatzen zaitugu zuk esan diezagukezun, gu zoratzen gaitu eta!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Gelatina orriak hidratatuko ditugu izotza duen urean eta mertxiken almibarra xukatuko ditugu. Almibarra su-ertainean berotuko dugu eta gelatina orriak gehituko ditugu.

2

Guztiz disolbatu arte nahastuko dugu eta mertxika birrindua gehituko dugu. Esne-gaina gehitu eta nahastuko dugu.

3

Edalontzitxoetan botako dugu, gelatina alde batean geratzeko moduan jarriko ditugu. 2 orduz hozten utziko ditugu.

4

Bifi Natural jogurtak irabiatuko ditugu eta mertxika gelatinaren gainean botako ditugu. Menda orritxo batzuekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
 3 gelatina-orri
 300 g mertxika almibarretan
 60 ml Kaiku esne-gain
 Menda orriak
Materialak:
 Kristalezko edalontzitxoak

Directions

1

Gelatina orriak hidratatuko ditugu izotza duen urean eta mertxiken almibarra xukatuko ditugu. Almibarra su-ertainean berotuko dugu eta gelatina orriak gehituko ditugu.

2

Guztiz disolbatu arte nahastuko dugu eta mertxika birrindua gehituko dugu. Esne-gaina gehitu eta nahastuko dugu.

3

Edalontzitxoetan botako dugu, gelatina alde batean geratzeko moduan jarriko ditugu. 2 orduz hozten utziko ditugu.

4

Bifi Natural jogurtak irabiatuko ditugu eta mertxika gelatinaren gainean botako ditugu. Menda orritxo batzuekin apainduko dugu.

Jogurt eta Mertxika Edalontzitxoak