fbpx

 

Granola prestatzeko:
 250 olo
 75 g ezti
 75 g azukre beltz
 Koilarakadatxo 1 banilla-esentzia
 Kanela koilarakadatxo 1
 150 g fruitu-lehor
 30 mahaspasak eta ahabia deshidratatuak
Jogurta antolatzeko:
 Mandarina
 Banana
 Eztia
 Mitxoleta-haziak
 Chía haziak
Yields4 Servings
Total Time45 mins

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Nola prestatu granola benetan goxoa eguna energia handiz hasteko (edo amaitzeko)? Hona etxean granola kurruskariena prestatzeko trikimailuak! Gainera, Kaikun nahasketa aparta daukagu granolarentzat, aukera baituzu gure jogurt gama eta zapore guztirekin jolasteko.

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Granola prestatzeko, lapiko batean eztia, azukre beltza, banilla-esentzia eta kanela berotuko ditugu. Behin osagai guztiak nahastuta, geroko gordeko dugu. Bol batean, oloa eta fruitu-lehorrak jarriko ditugu. Prestakuntza biak nahastuko ditugu.

2

Erretilu batean labe-papera jarri eta granola sakabanatuko dugu. Labea 120 ºC-tan berotuko dugu ordubetez, lehor dadin. Funtsezkoa da granola 20 minutuan behin irabiatzea berdin gera dadin.

3

Labetik kendu eta mahaspasak eta ahabia deshidratatuak gehituko ditugu. Nahastu eta hozten uzten dugu.

4

Armatzeko, jogurt naturala bolean jarri eta granola gainean batuko dugu. Mandarina-sortak bereizi eta banana xafletan ebakiko dugu. Frutak, txia haziekin batera, jogurtaren gainean jarri, eta eztia nahi dugun bezala jartzen dugu.

Elabora las recetas de Kaiku Km0 estés donde estés. Los productos de Kaiku llegan a cualquier punto de la península, entra en nuestra tienda online y disfruta de tus recetas con productos Km0 de la mejor calidad.

Ingredients

Granola prestatzeko:
 250 olo
 75 g ezti
 75 g azukre beltz
 Koilarakadatxo 1 banilla-esentzia
 Kanela koilarakadatxo 1
 150 g fruitu-lehor
 30 mahaspasak eta ahabia deshidratatuak
Jogurta antolatzeko:
 Mandarina
 Banana
 Eztia
 Mitxoleta-haziak
 Chía haziak

Directions

1

Granola prestatzeko, lapiko batean eztia, azukre beltza, banilla-esentzia eta kanela berotuko ditugu. Behin osagai guztiak nahastuta, geroko gordeko dugu. Bol batean, oloa eta fruitu-lehorrak jarriko ditugu. Prestakuntza biak nahastuko ditugu.

2

Erretilu batean labe-papera jarri eta granola sakabanatuko dugu. Labea 120 ºC-tan berotuko dugu ordubetez, lehor dadin. Funtsezkoa da granola 20 minutuan behin irabiatzea berdin gera dadin.

3

Labetik kendu eta mahaspasak eta ahabia deshidratatuak gehituko ditugu. Nahastu eta hozten uzten dugu.

4

Armatzeko, jogurt naturala bolean jarri eta granola gainean batuko dugu. Mandarina-sortak bereizi eta banana xafletan ebakiko dugu. Frutak, txia haziekin batera, jogurtaren gainean jarri, eta eztia nahi dugun bezala jartzen dugu.

Jogurta etxeko granolarekin eta sasoiko frutarekin