Irabiatu ezazu latte gozo-gozo hau! Kalabazaz eta espeziaz egindako edari originala postre, gosari edo askari gisa hartzeko modukoa eta energiaz beteko zaituena
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Lattea prestatzeko: kalabaza kubotan moztuko dugu, lapiko batean ur beroarekin egosiko dugu bigundu arte eta xukatuko dugu.
Kalabaza birrinduko dugu ore leuna eta homogeneoa lortu arte. Lapiko batera gehituko dugu Gure Kaiku Km0 esnearekin batera eta dena berotuko dugu.
Eztia, kanela, jengibrea, intxaur muskatua eta kafea gehitu eta irabiatuko dugu. Hozten utzi eta gustukoen ditugun edalontzitan isuriko dugu.
Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu krema trinkoa lortu arte. Mahuka batean sartu, edalontzitxotan isuri eta kanela hautsarekin eta kanela zotz batekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Lattea prestatzeko: kalabaza kubotan moztuko dugu, lapiko batean ur beroarekin egosiko dugu bigundu arte eta xukatuko dugu.
Kalabaza birrinduko dugu ore leuna eta homogeneoa lortu arte. Lapiko batera gehituko dugu Gure Kaiku Km0 esnearekin batera eta dena berotuko dugu.
Eztia, kanela, jengibrea, intxaur muskatua eta kafea gehitu eta irabiatuko dugu. Hozten utzi eta gustukoen ditugun edalontzitan isuriko dugu.
Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu krema trinkoa lortu arte. Mahuka batean sartu, edalontzitxotan isuri eta kanela hautsarekin eta kanela zotz batekin apainduko dugu.