fbpx
OSAGAIAK:
Kalabazazko eta espeziazko lattea prestatzeko:
 120 g kalabaza
 450 ml Kaiku Km0 Gurea esne
 1 tbsp ezti
 Kanela hautsa
 Jengibre hautsa
 Intxaur muskatua
 100 ml kafe
Apaintzeko:
 300 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 40 g azukre zuri
 Kanela-hautsa
 Kanela zotzak
Yields2 Servings
Total Time40 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Irabiatu ezazu latte gozo-gozo hau! Kalabazaz eta espeziaz egindako edari originala postre, gosari edo askari gisa hartzeko modukoa eta energiaz beteko zaituena

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Lattea prestatzeko: kalabaza kubotan moztuko dugu, lapiko batean ur beroarekin egosiko dugu bigundu arte eta xukatuko dugu.

2

Kalabaza birrinduko dugu ore leuna eta homogeneoa lortu arte. Lapiko batera gehituko dugu Gure Kaiku Km0 esnearekin batera eta dena berotuko dugu.

3

Eztia, kanela, jengibrea, intxaur muskatua eta kafea gehitu eta irabiatuko dugu. Hozten utzi eta gustukoen ditugun edalontzitan isuriko dugu.

4

Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu krema trinkoa lortu arte. Mahuka batean sartu, edalontzitxotan isuri eta kanela hautsarekin eta kanela zotz batekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Kalabazazko eta espeziazko lattea prestatzeko:
 120 g kalabaza
 450 ml Kaiku Km0 Gurea esne
 1 tbsp ezti
 Kanela hautsa
 Jengibre hautsa
 Intxaur muskatua
 100 ml kafe
Apaintzeko:
 300 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 40 g azukre zuri
 Kanela-hautsa
 Kanela zotzak

Directions

1

Lattea prestatzeko: kalabaza kubotan moztuko dugu, lapiko batean ur beroarekin egosiko dugu bigundu arte eta xukatuko dugu.

2

Kalabaza birrinduko dugu ore leuna eta homogeneoa lortu arte. Lapiko batera gehituko dugu Gure Kaiku Km0 esnearekin batera eta dena berotuko dugu.

3

Eztia, kanela, jengibrea, intxaur muskatua eta kafea gehitu eta irabiatuko dugu. Hozten utzi eta gustukoen ditugun edalontzitan isuriko dugu.

4

Apaintzeko: Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina azukrearekin harrotuko dugu krema trinkoa lortu arte. Mahuka batean sartu, edalontzitxotan isuri eta kanela hautsarekin eta kanela zotz batekin apainduko dugu.

Kalabazazko eta espeziazko lattea