Kalabazinak honda ez dakizkizun.
Jogurt saltsa esploratu gabeko eremua da janari askotan. Ukitu garratz gozo-gozoa ematen du eta oso osasungarria da. Gaur, jogurt saltsa kalabazinezko tortitekin erabiltzea proposatzen dizugu.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Katilu zabal batean arrautzak irabiatu eta patata eta kalabazin salteatua eta tipuleta xehatua gehituko ditugu.
Gurina bahetu eta ore homogeneoa lortu arte nahastuko dugu. Gatza, piper-beltza eta ahuntz gazta txikitua gehituko ditugu.
Tortitei eskuekin forma eman eta zartagin bero batean oliba-olio birjina estrarekin doratuko ditugu. Zerbitzatu baino lehen paper xurgatzailea duen plater batean jarriko ditugu.
Katilu txiki batean jogurt greziarra baratxuri-ale erdi birrinduarekin eta tipulina xehatuarekin nahastuko dugu. Tortitak jogurt saltsarekin batera zerbitzatuko ditugu.
Ingredients
Directions
Katilu zabal batean arrautzak irabiatu eta patata eta kalabazin salteatua eta tipuleta xehatua gehituko ditugu.
Gurina bahetu eta ore homogeneoa lortu arte nahastuko dugu. Gatza, piper-beltza eta ahuntz gazta txikitua gehituko ditugu.
Tortitei eskuekin forma eman eta zartagin bero batean oliba-olio birjina estrarekin doratuko ditugu. Zerbitzatu baino lehen paper xurgatzailea duen plater batean jarriko ditugu.
Katilu txiki batean jogurt greziarra baratxuri-ale erdi birrinduarekin eta tipulina xehatuarekin nahastuko dugu. Tortitak jogurt saltsarekin batera zerbitzatuko ditugu.