fbpx
 2 arrautza
 600 g patata eta kalabazin salteatu
 1 tipuleta
 70 g arto-irin
 Gatza
 Piper-beltza
 100 g ahuntz gazta
 Oliba-olio birjina estra
 ½ Baratxuri-ale
 Tipulina
Yields4 Servings
Total Time25 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Kalabazinak honda ez dakizkizun.

Jogurt saltsa esploratu gabeko eremua da janari askotan. Ukitu garratz gozo-gozoa ematen du eta oso osasungarria da. Gaur, jogurt saltsa kalabazinezko tortitekin erabiltzea proposatzen dizugu.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Katilu zabal batean arrautzak irabiatu eta patata eta kalabazin salteatua eta tipuleta xehatua gehituko ditugu.

2

Gurina bahetu eta ore homogeneoa lortu arte nahastuko dugu. Gatza, piper-beltza eta ahuntz gazta txikitua gehituko ditugu.

3

Tortitei eskuekin forma eman eta zartagin bero batean oliba-olio birjina estrarekin doratuko ditugu. Zerbitzatu baino lehen paper xurgatzailea duen plater batean jarriko ditugu.

4

Katilu txiki batean jogurt greziarra baratxuri-ale erdi birrinduarekin eta tipulina xehatuarekin nahastuko dugu. Tortitak jogurt saltsarekin batera zerbitzatuko ditugu.

Ingredients

 2 arrautza
 600 g patata eta kalabazin salteatu
 1 tipuleta
 70 g arto-irin
 Gatza
 Piper-beltza
 100 g ahuntz gazta
 Oliba-olio birjina estra
 ½ Baratxuri-ale
 Tipulina

Directions

1

Katilu zabal batean arrautzak irabiatu eta patata eta kalabazin salteatua eta tipuleta xehatua gehituko ditugu.

2

Gurina bahetu eta ore homogeneoa lortu arte nahastuko dugu. Gatza, piper-beltza eta ahuntz gazta txikitua gehituko ditugu.

3

Tortitei eskuekin forma eman eta zartagin bero batean oliba-olio birjina estrarekin doratuko ditugu. Zerbitzatu baino lehen paper xurgatzailea duen plater batean jarriko ditugu.

4

Katilu txiki batean jogurt greziarra baratxuri-ale erdi birrinduarekin eta tipulina xehatuarekin nahastuko dugu. Tortitak jogurt saltsarekin batera zerbitzatuko ditugu.

Kalabazin tortitak jogurt saltsarekin