fbpx
OSAGAIAK:
Kaputxinoa prestatzeko:
 15 g kafe ehoa
 Ura
 400 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 1 Kanela-zotz
 5 g jengibre
Gehigarria prestatzeko:
 50 g urtzeko txokolate
 70 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 Teilak
Yields2 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
Rating

Kafe-zalea zara? Orduan Kanela eta jengibre kaputxino gozo-gozo hau dastatu behar duzu! Kafe benetan berezia, aparta egun hotz hauentzat.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Kaputxinoa prestatzeko: kafetera italiar baten oinarrian, ura eta kafearen inbutua jarriko ditugu. Ur guztia kafeteraren goiko aldera igaro arte berotuko dugu eta katilu batean isuriko dugu.

2

Esnea kazo batean isuri eta kanela-zotza zein jengibre zuritua gehituko ditugu. Ketan egon arte berotuko dugu eta sutik kenduko dugu. 5 minutuz infusionatuko dugu eta kanela zein jengibrea kenduko ditugu.

3

Esneari krema moduko loditasuna emango diogu apar-ateratzaile baten edo hagaxka baten laguntzarekin eta kafearen gainean jarriko dugu.

4

Gehigarria prestatzeko: txokolatea Maria bainuan urtu eta esnearekin nahastuko dugu. Teila bakoitzaren erdia bustiko dugu, hoztu eta kaputxinoarekin batera lagunduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Kaputxinoa prestatzeko:
 15 g kafe ehoa
 Ura
 400 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 1 Kanela-zotz
 5 g jengibre
Gehigarria prestatzeko:
 50 g urtzeko txokolate
 70 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 Teilak

Directions

1

Kaputxinoa prestatzeko: kafetera italiar baten oinarrian, ura eta kafearen inbutua jarriko ditugu. Ur guztia kafeteraren goiko aldera igaro arte berotuko dugu eta katilu batean isuriko dugu.

2

Esnea kazo batean isuri eta kanela-zotza zein jengibre zuritua gehituko ditugu. Ketan egon arte berotuko dugu eta sutik kenduko dugu. 5 minutuz infusionatuko dugu eta kanela zein jengibrea kenduko ditugu.

3

Esneari krema moduko loditasuna emango diogu apar-ateratzaile baten edo hagaxka baten laguntzarekin eta kafearen gainean jarriko dugu.

4

Gehigarria prestatzeko: txokolatea Maria bainuan urtu eta esnearekin nahastuko dugu. Teila bakoitzaren erdia bustiko dugu, hoztu eta kaputxinoarekin batera lagunduko dugu.

Kanela eta jengibre kaputxinoa