Kafe-zalea zara? Orduan Kanela eta jengibre kaputxino gozo-gozo hau dastatu behar duzu! Kafe benetan berezia, aparta egun hotz hauentzat.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kaputxinoa prestatzeko: kafetera italiar baten oinarrian, ura eta kafearen inbutua jarriko ditugu. Ur guztia kafeteraren goiko aldera igaro arte berotuko dugu eta katilu batean isuriko dugu.
Esnea kazo batean isuri eta kanela-zotza zein jengibre zuritua gehituko ditugu. Ketan egon arte berotuko dugu eta sutik kenduko dugu. 5 minutuz infusionatuko dugu eta kanela zein jengibrea kenduko ditugu.
Esneari krema moduko loditasuna emango diogu apar-ateratzaile baten edo hagaxka baten laguntzarekin eta kafearen gainean jarriko dugu.
Gehigarria prestatzeko: txokolatea Maria bainuan urtu eta esnearekin nahastuko dugu. Teila bakoitzaren erdia bustiko dugu, hoztu eta kaputxinoarekin batera lagunduko dugu.
Ingredients
Directions
Kaputxinoa prestatzeko: kafetera italiar baten oinarrian, ura eta kafearen inbutua jarriko ditugu. Ur guztia kafeteraren goiko aldera igaro arte berotuko dugu eta katilu batean isuriko dugu.
Esnea kazo batean isuri eta kanela-zotza zein jengibre zuritua gehituko ditugu. Ketan egon arte berotuko dugu eta sutik kenduko dugu. 5 minutuz infusionatuko dugu eta kanela zein jengibrea kenduko ditugu.
Esneari krema moduko loditasuna emango diogu apar-ateratzaile baten edo hagaxka baten laguntzarekin eta kafearen gainean jarriko dugu.
Gehigarria prestatzeko: txokolatea Maria bainuan urtu eta esnearekin nahastuko dugu. Teila bakoitzaren erdia bustiko dugu, hoztu eta kaputxinoarekin batera lagunduko dugu.