fbpx
OSAGAIAK:
Krepeak prestatzeko:
 300 g espelta-irin
 5 g gozogintza legamia
 2 arrautza
 550 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 50 g Kaiku gurin
 Gatza
 Baratxuri hautsa
Gaztak prestatzeko:
 50 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 150 g gazta-hondar (ustiapen produktua)Erronkari, Idiazabal eta Ahuntz-gazta
Yields4 Servings
Total Time35 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gazta maite duzu? Orduan ezin dituzu galdu gure lurreko gaztekin prestatutako krepe gazi hauek! Erronkari, Idiazabal eta ahuntz-gazta, aho zabalik geratuko zara!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Krepeak prestatzeko: bol batean, espelta-irina, legamia, arrautzak eta esne gaingabetua nahastuko ditugu.

2

Gurin urtua, gatza eta baratxuri hautsa gehituko ditugu, dena nahastuko dugu energiarekin eta haga batez lagunduta testura homogeneoa lortu arte.

3

Krepeak oliba-olioa duen zartagin bero batean prestatuko ditugu: ore kazo bat isuriko dugu eta irauliko dugu alde bietatik gorritu arte. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

Gaztak prestatzeko: esne gaingabetua lapiko batean isuri eta berotuko dugu. Gaztak esnean jarriko ditugu eta urtuko ditugu etengabe irabiatuz. Krepeak gazta urtuen nahasketaz igurtziko ditugu eta triangelu formarekin itxiko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Krepeak prestatzeko:
 300 g espelta-irin
 5 g gozogintza legamia
 2 arrautza
 550 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 50 g Kaiku gurin
 Gatza
 Baratxuri hautsa
Gaztak prestatzeko:
 50 ml Kaiku Km0 esne gaingabetu
 150 g gazta-hondar (ustiapen produktua)Erronkari, Idiazabal eta Ahuntz-gazta

Directions

1

Krepeak prestatzeko: bol batean, espelta-irina, legamia, arrautzak eta esne gaingabetua nahastuko ditugu.

2

Gurin urtua, gatza eta baratxuri hautsa gehituko ditugu, dena nahastuko dugu energiarekin eta haga batez lagunduta testura homogeneoa lortu arte.

3

Krepeak oliba-olioa duen zartagin bero batean prestatuko ditugu: ore kazo bat isuriko dugu eta irauliko dugu alde bietatik gorritu arte. Prozesua errepikatuko dugu orea amaitu arte.

4

Gaztak prestatzeko: esne gaingabetua lapiko batean isuri eta berotuko dugu. Gaztak esnean jarriko ditugu eta urtuko ditugu etengabe irabiatuz. Krepeak gazta urtuen nahasketaz igurtziko ditugu eta triangelu formarekin itxiko ditugu.

Krepe gaziak bertoko gaztekin