fbpx
OSAGAIAK:
Mokadutxoak prestatzeko:
 2 arrautza
 50 g azukre beltz
 2 jogurt Gurea Kaiku Km0 limoi zaporezkoak
 40 ml oliba-olio leun
 1 limoi
 150 g gari-irin
 ½ gozogintza-legamia zorro
Apaintzeko:
 1 limoi
Yields4 Servings
Total Time35 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Limoi bat, limoi erdia, bi limoi, limoi mokadutxoak! Oharra! Batzuk prestatzea gomendatzen dizugu, hain gozo daude, non konturatu baino lehen amaituko baitira! Frogatu nahi?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Mokadutxoak prestatzeko: bol batean, azukrea eta arrautzak harrotuko ditugu aparra atera arte. Limoizko jogurtak, oliba-olioa, limoi-ura gehitu eta nahastuko dugu.

2

Gari-irina, gozogintza-legamia bahetuko ditugu eta berriro nahastuko dugu.

3

Orea moldeetan isuriko dugu eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.

4

Apaintzeko: mokadutxoak limoi-xerra baten laurden batekin eta horren birrindurarekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK:
Mokadutxoak prestatzeko:
 2 arrautza
 50 g azukre beltz
 2 jogurt Gurea Kaiku Km0 limoi zaporezkoak
 40 ml oliba-olio leun
 1 limoi
 150 g gari-irin
 ½ gozogintza-legamia zorro
Apaintzeko:
 1 limoi

Directions

1

Mokadutxoak prestatzeko: bol batean, azukrea eta arrautzak harrotuko ditugu aparra atera arte. Limoizko jogurtak, oliba-olioa, limoi-ura gehitu eta nahastuko dugu.

2

Gari-irina, gozogintza-legamia bahetuko ditugu eta berriro nahastuko dugu.

3

Orea moldeetan isuriko dugu eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.

4

Apaintzeko: mokadutxoak limoi-xerra baten laurden batekin eta horren birrindurarekin apainduko dugu.

Limoizko mokadutxoak