Limoi bat, limoi erdia, bi limoi, limoi mokadutxoak! Oharra! Batzuk prestatzea gomendatzen dizugu, hain gozo daude, non konturatu baino lehen amaituko baitira! Frogatu nahi?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Mokadutxoak prestatzeko: bol batean, azukrea eta arrautzak harrotuko ditugu aparra atera arte. Limoizko jogurtak, oliba-olioa, limoi-ura gehitu eta nahastuko dugu.
Gari-irina, gozogintza-legamia bahetuko ditugu eta berriro nahastuko dugu.
Orea moldeetan isuriko dugu eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.
Apaintzeko: mokadutxoak limoi-xerra baten laurden batekin eta horren birrindurarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Mokadutxoak prestatzeko: bol batean, azukrea eta arrautzak harrotuko ditugu aparra atera arte. Limoizko jogurtak, oliba-olioa, limoi-ura gehitu eta nahastuko dugu.
Gari-irina, gozogintza-legamia bahetuko ditugu eta berriro nahastuko dugu.
Orea moldeetan isuriko dugu eta 170 ºC-tan labekatuko dugu 20 minutuz. Ondoren, hozten utzi eta moldetik aterako ditugu.
Apaintzeko: mokadutxoak limoi-xerra baten laurden batekin eta horren birrindurarekin apainduko dugu.