Prest al zaude denak aho zabalik utziko dituen postreaz gozatzeko? Adi elikagaiak aprobetxatzeko errezeta honekin: hostorea, udarea eta karamelua gatz ukitu batekin konbinatuko ditugu.
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Krema egiteko: Gurea esnea eltze batean berotuko dugu. Esnea berotzen den bitartean, arrautza gorringoak azukrearekin, gatzarekin eta arto irin finarekin nahastuko ditugu ontzi batean.
Esnea bero dagoenean, aurreko ontzira bota eta nahastu egingo dugu. Karamelua ere botako dugu; nahastu eta berriro berotuko dugu. Loditu egingo dugu, eragiteari utzi gabe. Eltze berean gordeko dugu.
Hostorea egiteko: aurrez gurinez egindako molde baten gainean jarriko dugu hostorea. Krema hostorearen gainean botako dugu, eta zatikatutako udareak ipiniko ditugu kremaren gainean.
200 ºC-tan laberatuko dugu 25 minutuz, albertxiko-marmelada pixka batekin igurtziko dugu eta gatz larri pixka bat hautseztatuko dugu gainetik.
Ingredients
Directions
Krema egiteko: Gurea esnea eltze batean berotuko dugu. Esnea berotzen den bitartean, arrautza gorringoak azukrearekin, gatzarekin eta arto irin finarekin nahastuko ditugu ontzi batean.
Esnea bero dagoenean, aurreko ontzira bota eta nahastu egingo dugu. Karamelua ere botako dugu; nahastu eta berriro berotuko dugu. Loditu egingo dugu, eragiteari utzi gabe. Eltze berean gordeko dugu.
Hostorea egiteko: aurrez gurinez egindako molde baten gainean jarriko dugu hostorea. Krema hostorearen gainean botako dugu, eta zatikatutako udareak ipiniko ditugu kremaren gainean.
200 ºC-tan laberatuko dugu 25 minutuz, albertxiko-marmelada pixka batekin igurtziko dugu eta gatz larri pixka bat hautseztatuko dugu gainetik.