fbpx

 

Oinarrirako:
 18 Digestive motako galleta
Betegarrirako:
 70 g kuia
 1 kanela-adar
 1 limoi
 300 g esne kondentsatu
 170 g gari-irin
 Intxaur muskatua
 4 arrautza
 Gatza
Apaintzeko:
 Kanela birrindua
Yields4 Servings
Total Time1 hr

 

TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Urtebetetzerik gertu? Zer opari hobeagorik tarta prestatzea baino? Oraingoan ez dugu katiluan prestatuko, kuia-tarta hau partekatzeko modukoa izatea nahi baitugu!

 

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

 

1

Galletak txikitu eta gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Nahaste hori molde batean botako dugu eta forma emango diogu, harik eta oinarria eta ertzak estali arte.

2

Kuia kanela-adarrarekin eta limoi-azalarekin egosten jarriko dugu. Iragazi eta irabiagailu elektriko batekin txikituko dugu. Esne kondentsatua eta UHT Kaiku Km 0 esne osoa gehitu eta nahastu egingo dugu.

3

Arrautzak, irin bahetua, intxaur muskatua eta, azkenik, gatz pixka bat botako ditugu. Nahaste hori moldean jarri eta labean sartuko dugu, 180°C-an 30 minutuz.

4

Labetik atera eta hozten utziko dugu. Bien bitartean, Kaiku Km0 esne-gaina harrotuko dugu. Tartaren erdigunea esne-gain harrotuarekin apainduko dugu eta kanelarekin hautseztatuko dugu.

Ingredients

Oinarrirako:
 18 Digestive motako galleta
Betegarrirako:
 70 g kuia
 1 kanela-adar
 1 limoi
 300 g esne kondentsatu
 170 g gari-irin
 Intxaur muskatua
 4 arrautza
 Gatza
Apaintzeko:
 Kanela birrindua

Directions

1

Galletak txikitu eta gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Nahaste hori molde batean botako dugu eta forma emango diogu, harik eta oinarria eta ertzak estali arte.

2

Kuia kanela-adarrarekin eta limoi-azalarekin egosten jarriko dugu. Iragazi eta irabiagailu elektriko batekin txikituko dugu. Esne kondentsatua eta UHT Kaiku Km 0 esne osoa gehitu eta nahastu egingo dugu.

3

Arrautzak, irin bahetua, intxaur muskatua eta, azkenik, gatz pixka bat botako ditugu. Nahaste hori moldean jarri eta labean sartuko dugu, 180°C-an 30 minutuz.

4

Labetik atera eta hozten utziko dugu. Bien bitartean, Kaiku Km0 esne-gaina harrotuko dugu. Tartaren erdigunea esne-gain harrotuarekin apainduko dugu eta kanelarekin hautseztatuko dugu.

Kuia-tarta