Urtebetetzerik gertu? Zer opari hobeagorik tarta prestatzea baino? Oraingoan ez dugu katiluan prestatuko, kuia-tarta hau partekatzeko modukoa izatea nahi baitugu!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Galletak txikitu eta gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Nahaste hori molde batean botako dugu eta forma emango diogu, harik eta oinarria eta ertzak estali arte.
Kuia kanela-adarrarekin eta limoi-azalarekin egosten jarriko dugu. Iragazi eta irabiagailu elektriko batekin txikituko dugu. Esne kondentsatua eta UHT Kaiku Km 0 esne osoa gehitu eta nahastu egingo dugu.
Arrautzak, irin bahetua, intxaur muskatua eta, azkenik, gatz pixka bat botako ditugu. Nahaste hori moldean jarri eta labean sartuko dugu, 180°C-an 30 minutuz.
Labetik atera eta hozten utziko dugu. Bien bitartean, Kaiku Km0 esne-gaina harrotuko dugu. Tartaren erdigunea esne-gain harrotuarekin apainduko dugu eta kanelarekin hautseztatuko dugu.
Ingredients
Directions
Galletak txikitu eta gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Nahaste hori molde batean botako dugu eta forma emango diogu, harik eta oinarria eta ertzak estali arte.
Kuia kanela-adarrarekin eta limoi-azalarekin egosten jarriko dugu. Iragazi eta irabiagailu elektriko batekin txikituko dugu. Esne kondentsatua eta UHT Kaiku Km 0 esne osoa gehitu eta nahastu egingo dugu.
Arrautzak, irin bahetua, intxaur muskatua eta, azkenik, gatz pixka bat botako ditugu. Nahaste hori moldean jarri eta labean sartuko dugu, 180°C-an 30 minutuz.
Labetik atera eta hozten utziko dugu. Bien bitartean, Kaiku Km0 esne-gaina harrotuko dugu. Tartaren erdigunea esne-gain harrotuarekin apainduko dugu eta kanelarekin hautseztatuko dugu.