fbpx
OSAGAIAK
Hostopilarentzat:
 1 Hostopil xafla errektangeluar 1 gurinarekin
 Azukrea
 Almendra xerratuak
Kremarako:
 100 Kaiku harrotzeko esne-gaina
 4 gorringo
 30 g arto-irin fina
 100 g Jijonazko turroi
Materialak:
 Mahuka aho kiribilduarekin
Yields4 Servings
Total Time1 hr 10 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

1, 2, 3... Badira postre honen mila hosto. Badakizu zertaz ari garen? Jai hauetan soberan geratu den turroia aprobetxatu dezazun , animatu eta prestatu Laranjazko eta Turroizko Hostopil gozo-gozo hau.

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Hostopilarentzat: hostopil xafla erdibituko dugu luzetara eta 4 zatitan zabalean. Labe-papera duen erretilu batean jarriko dugu eta azukrearekin estaliko dugu.

2

Almendra xerratuak hautseztatuko ditugu 4 zatietan, estalkiak izango direnak, gainean labe-paper beste zati bat jarriko dugu eta azkenik, aurrekoarekin primeran ahokatzen den labe-erretilu bat. 20 minutu labekatuko dugu 200 ºC-tan.

3

Kremarako: katilu batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu. Beste bol batean, gorringoak arto-irinarekin eta jogurtekin batuko ditugu. Jijonazko turroia papurturik gehituko dugu eta nahastuko dugu.

4

Esne-gaina eta esnea bero daudenean, aurreko nahasketa botako dugu, berotuko dugu etengabe nahasten loditu arte eta mahuka batean hoztuko dugu. Behin hotz, oinarriak beteko ditugu eta almendra xerratuekin apaindutako zatiekin estaliko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Hostopilarentzat:
 1 Hostopil xafla errektangeluar 1 gurinarekin
 Azukrea
 Almendra xerratuak
Kremarako:
 100 Kaiku harrotzeko esne-gaina
 4 gorringo
 30 g arto-irin fina
 100 g Jijonazko turroi
Materialak:
 Mahuka aho kiribilduarekin

Directions

1

Hostopilarentzat: hostopil xafla erdibituko dugu luzetara eta 4 zatitan zabalean. Labe-papera duen erretilu batean jarriko dugu eta azukrearekin estaliko dugu.

2

Almendra xerratuak hautseztatuko ditugu 4 zatietan, estalkiak izango direnak, gainean labe-paper beste zati bat jarriko dugu eta azkenik, aurrekoarekin primeran ahokatzen den labe-erretilu bat. 20 minutu labekatuko dugu 200 ºC-tan.

3

Kremarako: katilu batean esnea eta esne-gaina berotuko ditugu. Beste bol batean, gorringoak arto-irinarekin eta jogurtekin batuko ditugu. Jijonazko turroia papurturik gehituko dugu eta nahastuko dugu.

4

Esne-gaina eta esnea bero daudenean, aurreko nahasketa botako dugu, berotuko dugu etengabe nahasten loditu arte eta mahuka batean hoztuko dugu. Behin hotz, oinarriak beteko ditugu eta almendra xerratuekin apaindutako zatiekin estaliko ditugu.

Laranja eta turroizko hostopila