Ezin dut zu gabe bizi, inola ere ez! Hori da Laranja-souffle honetara esango diozuna. Errezeta nahi? Sakatu, orduan, bioaren esteka, etxean prestatu eta ez da egongo zu eta zure soufflerik gabe bizi ahalko duenik
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kremarako: lapiko batean esnea eta laranja-birrindura berotuko ditugu. Beste katilu batean, gorringoak eta zuringoak banatuko ditugu eta lehenengoa arto-irin finarekin, jogurtekin eta laranja zukuarekin nahastuko dugu.
Esnea bero dagoenean, gorringoen nahasketa botako dugu eta dena berotuko dugu krema loditu arte. Geroko gordeko dugu.
Merengerako: zuringoak eta azukrea irabiatuko ditugu elur-puntua lortu arte. Pixkanaka-pixkanaka laranja-kremara gehituko ditugu mugimendu biribilak egiten.
Souffle moldeak koipeztatuko ditugu oliba-olioarekin, 25 minutuz labekatuko dugu 180 ºC-tan eta azukre-hautsarekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Kremarako: lapiko batean esnea eta laranja-birrindura berotuko ditugu. Beste katilu batean, gorringoak eta zuringoak banatuko ditugu eta lehenengoa arto-irin finarekin, jogurtekin eta laranja zukuarekin nahastuko dugu.
Esnea bero dagoenean, gorringoen nahasketa botako dugu eta dena berotuko dugu krema loditu arte. Geroko gordeko dugu.
Merengerako: zuringoak eta azukrea irabiatuko ditugu elur-puntua lortu arte. Pixkanaka-pixkanaka laranja-kremara gehituko ditugu mugimendu biribilak egiten.
Souffle moldeak koipeztatuko ditugu oliba-olioarekin, 25 minutuz labekatuko dugu 180 ºC-tan eta azukre-hautsarekin apainduko dugu.