fbpx
OSAGAIAK
 600 g irin
 150 g azukre beltz.
 1 Gozogintzako berantzagia, zorro
 3 arrautza
 30 g Kaiku gurin
 2 banana
 100 g estaltzeko txokolate
Yields12 Servings
Total Time45 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Errezeta berrien bila zure sukaldean praktikatzeko? Zorteko zaude, orduan. Gaur platanozko pasteltxoak original batzuk prestatzen erakutsiko dizugu. Nahitaez probatu behar dituzu. Guztia daukate: itxura, zaporea, testura...

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Orea egiteko: katilu batean, irina azukre beltzarekin eta berantzagiarekin nahastuko dugu, eta sumendi bat egingo dugu.

2

Erdigunean, arrautza eta gurina ipiniko ditugu, pomada-puntuan. Jogurtak gaineratuko ditugu eta guztia nahastuko dugu, harik eta ore homogeneo eta lodi bat lortu arte.

3

Orea 30 gramoko bolatxotan banatuko dugu, apur bat zapalduko ditugu eta, bakoitzaren gainean, banana-xaflak ipiniko ditugu. Azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperarekin, eta 25 minutuz sartuko dugu labean, 180 ºC-tan.

4

Pasteltxoak laberatu ostean, estaltzeko txokolatea urtuko dugu, eta sigi-sagan apainduko ditugu.

Ingredients

OSAGAIAK
 600 g irin
 150 g azukre beltz.
 1 Gozogintzako berantzagia, zorro
 3 arrautza
 30 g Kaiku gurin
 2 banana
 100 g estaltzeko txokolate

Directions

1

Orea egiteko: katilu batean, irina azukre beltzarekin eta berantzagiarekin nahastuko dugu, eta sumendi bat egingo dugu.

2

Erdigunean, arrautza eta gurina ipiniko ditugu, pomada-puntuan. Jogurtak gaineratuko ditugu eta guztia nahastuko dugu, harik eta ore homogeneo eta lodi bat lortu arte.

3

Orea 30 gramoko bolatxotan banatuko dugu, apur bat zapalduko ditugu eta, bakoitzaren gainean, banana-xaflak ipiniko ditugu. Azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperarekin, eta 25 minutuz sartuko dugu labean, 180 ºC-tan.

4

Pasteltxoak laberatu ostean, estaltzeko txokolatea urtuko dugu, eta sigi-sagan apainduko ditugu.

Bananazko pasteltxoak