Errezeta berrien bila zure sukaldean praktikatzeko? Zorteko zaude, orduan. Gaur platanozko pasteltxoak original batzuk prestatzen erakutsiko dizugu. Nahitaez probatu behar dituzu. Guztia daukate: itxura, zaporea, testura...
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Orea egiteko: katilu batean, irina azukre beltzarekin eta berantzagiarekin nahastuko dugu, eta sumendi bat egingo dugu.
Erdigunean, arrautza eta gurina ipiniko ditugu, pomada-puntuan. Jogurtak gaineratuko ditugu eta guztia nahastuko dugu, harik eta ore homogeneo eta lodi bat lortu arte.
Orea 30 gramoko bolatxotan banatuko dugu, apur bat zapalduko ditugu eta, bakoitzaren gainean, banana-xaflak ipiniko ditugu. Azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperarekin, eta 25 minutuz sartuko dugu labean, 180 ºC-tan.
Pasteltxoak laberatu ostean, estaltzeko txokolatea urtuko dugu, eta sigi-sagan apainduko ditugu.
Ingredients
Directions
Orea egiteko: katilu batean, irina azukre beltzarekin eta berantzagiarekin nahastuko dugu, eta sumendi bat egingo dugu.
Erdigunean, arrautza eta gurina ipiniko ditugu, pomada-puntuan. Jogurtak gaineratuko ditugu eta guztia nahastuko dugu, harik eta ore homogeneo eta lodi bat lortu arte.
Orea 30 gramoko bolatxotan banatuko dugu, apur bat zapalduko ditugu eta, bakoitzaren gainean, banana-xaflak ipiniko ditugu. Azpil batean ipiniko ditugu, laberatzeko paperarekin, eta 25 minutuz sartuko dugu labean, 180 ºC-tan.
Pasteltxoak laberatu ostean, estaltzeko txokolatea urtuko dugu, eta sigi-sagan apainduko ditugu.