Lima eta limoizko krema erraz eta goxo bat! Lau urrats bizkorretan, errezeta krematsu hau prestatu ahalko duzu, izugarri gustatuko zaizun ukitu zitriko batekin! Jakin nahi duzu nola prestatu dugun? Ikusi nola urratsez urrats gure webgunean!
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Krema egiteko: katilu batean, artirin fina esne pixka batekin disolbatuko dugu. Disolbatu ondoren, ontzi batera isuriko dugu gainerako esnearekin, eta berotu egingo dugu. Azukrea gaineratu eta nahastu egingo dugu, harik eta loditu arte.
Une horretan, sutatik erretiratu eta ontzia hozten utziko dugu. Aldi berean, krema-gazta katilu handi batean ipini eta apur bat irabiatuko dugu; ondoren, aurreko multzoa gaineratuko diogu.
Nahasketa horren gainean limak eta limoiak birrinduko ditugu, eta haien zukua ere gaineratuko dugu. Nahastu egingo dugu, krema homogeneo bat lortu arte.
Apaintzeko: krema gehien gustatzen zaizkigun katiluetan zerbitzatu, eta gainetik lima birrinduarekin eta menda-orriekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Krema egiteko: katilu batean, artirin fina esne pixka batekin disolbatuko dugu. Disolbatu ondoren, ontzi batera isuriko dugu gainerako esnearekin, eta berotu egingo dugu. Azukrea gaineratu eta nahastu egingo dugu, harik eta loditu arte.
Une horretan, sutatik erretiratu eta ontzia hozten utziko dugu. Aldi berean, krema-gazta katilu handi batean ipini eta apur bat irabiatuko dugu; ondoren, aurreko multzoa gaineratuko diogu.
Nahasketa horren gainean limak eta limoiak birrinduko ditugu, eta haien zukua ere gaineratuko dugu. Nahastu egingo dugu, krema homogeneo bat lortu arte.
Apaintzeko: krema gehien gustatzen zaizkigun katiluetan zerbitzatu, eta gainetik lima birrinduarekin eta menda-orriekin apainduko dugu.