fbpx
OSAGAIAK:
Sorbetea prestatzeko:
 2 oinarrizko jogurt Kaiku Km0 limoi zaporezkoak
 500 g esne-gain izozki
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 50 ml esne kondentsatu
Apaintzeko:
 100 g azukre
 50 ml ur
 1 limoi
 Menda hostoak
 4 barkillozko tututxo
Yields4 Servings
Total Time20 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Gaur udari ongietorria eman nahi diogu, eta limoizko sorbetearekin topa egitea baino hoberik ez dago, ezta? Gure amets guztiak bete daitezen!

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Sorbetea prestatzeko: Kaiku Km0 limoi zaporezko jogurtak arinki irabiatuko ditugu eta irabiatzeko edalontzi altu batean isuriko ditugu.

2

Esne-gain izozkia, Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina eta esne kondentsatua gehituko ditugu. Dena birrinduko dugu irabiagailu batekin nahasketa homogeneoa lortu arte. Hotzean geroko gordeko dugu.

3

Apaintzeko: azukrea eta ura zartagin batean jarri eta irakite-puntura eramango ditugu. Almibarraren gainean, limoi-xerrak jarriko ditugu eta ura lurrundu arte eta limoia karamelizatu arte kozinatuko dugu.

4

Sorbetea gustukoen ditugun edalontzitan isuriko dugu, eta edalontzi bakoitza apainduko dugu limoi karamelizatuarekin, barkillo tututxo batekin eta menda hostoekin.

Ingredients

OSAGAIAK:
Sorbetea prestatzeko:
 2 oinarrizko jogurt Kaiku Km0 limoi zaporezkoak
 500 g esne-gain izozki
 200 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 50 ml esne kondentsatu
Apaintzeko:
 100 g azukre
 50 ml ur
 1 limoi
 Menda hostoak
 4 barkillozko tututxo

Directions

1

Sorbetea prestatzeko: Kaiku Km0 limoi zaporezko jogurtak arinki irabiatuko ditugu eta irabiatzeko edalontzi altu batean isuriko ditugu.

2

Esne-gain izozkia, Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina eta esne kondentsatua gehituko ditugu. Dena birrinduko dugu irabiagailu batekin nahasketa homogeneoa lortu arte. Hotzean geroko gordeko dugu.

3

Apaintzeko: azukrea eta ura zartagin batean jarri eta irakite-puntura eramango ditugu. Almibarraren gainean, limoi-xerrak jarriko ditugu eta ura lurrundu arte eta limoia karamelizatu arte kozinatuko dugu.

4

Sorbetea gustukoen ditugun edalontzitan isuriko dugu, eta edalontzi bakoitza apainduko dugu limoi karamelizatuarekin, barkillo tututxo batekin eta menda hostoekin.

Limoizko sorbetea