fbpx
OSAGAIAK:
Oinarria prestatzeko:
 200 g Maria estiloko gailetak
 80 g Kaiku gurin
Limoi betegarria prestatzeko:
 4 gelatina-orri
 400 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 150 g igurtzeko gazta fresko
 2 jogurt Kaiku Km0 Gurea limoi zaporezkoak
 50 g azukre
Apaintzeko:
 4 zuringo
 60 g azukre
 ½ limoi
Yields8 Servings
Total Time4 hrs 30 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Benetan merezi dituzun postreak daude, limoizko tarta hotz hau adibidez! Errezeta erraz-erraza bazkaria ganoraz amaitu dezazun

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Oinarria prestatzeko: gailetak motrailu batean birrindu eta Kaiku gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Molde biribil baten oinarrian jarriko dugu nahasketa eta laua geratu arte presio arina egingo dugu.

2

Limoi betegarria prestatzeko:: gelatina-orriak ur hotzean sartuko ditugu hidratatu arte. Harrotzeko esne-gainaren erdia kazo batean berotuko dugu eta gelatina gehituko dugu desegin arte. Limoizko Kaiku Km0 Gurea jogurtekin, irabiatuta, eta gazta freskoarekin nahastuko dugu.

3

Gainerako Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina harrotuko dugu azukrearekin eta aurreko nahasketan gehituko dugu. Nahasketa molde batean isuri eta hozkailuan hozten utziko dugu 4 bat orduz.

4

Apaintzeko: merenge bat egingo dut zuringoekin, azukrearekin eta limoi-urarekin. Arretaz, tarta moldetik aterako dugu eta merengearekin apainduko dugu, soplete batekin pixka bat erreko duguna gainazala gorritzeko.

Ingredients

OSAGAIAK:
Oinarria prestatzeko:
 200 g Maria estiloko gailetak
 80 g Kaiku gurin
Limoi betegarria prestatzeko:
 4 gelatina-orri
 400 ml Kaiku Km0 harrotzeko esne-gain
 150 g igurtzeko gazta fresko
 2 jogurt Kaiku Km0 Gurea limoi zaporezkoak
 50 g azukre
Apaintzeko:
 4 zuringo
 60 g azukre
 ½ limoi

Directions

1

Oinarria prestatzeko: gailetak motrailu batean birrindu eta Kaiku gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Molde biribil baten oinarrian jarriko dugu nahasketa eta laua geratu arte presio arina egingo dugu.

2

Limoi betegarria prestatzeko:: gelatina-orriak ur hotzean sartuko ditugu hidratatu arte. Harrotzeko esne-gainaren erdia kazo batean berotuko dugu eta gelatina gehituko dugu desegin arte. Limoizko Kaiku Km0 Gurea jogurtekin, irabiatuta, eta gazta freskoarekin nahastuko dugu.

3

Gainerako Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina harrotuko dugu azukrearekin eta aurreko nahasketan gehituko dugu. Nahasketa molde batean isuri eta hozkailuan hozten utziko dugu 4 bat orduz.

4

Apaintzeko: merenge bat egingo dut zuringoekin, azukrearekin eta limoi-urarekin. Arretaz, tarta moldetik aterako dugu eta merengearekin apainduko dugu, soplete batekin pixka bat erreko duguna gainazala gorritzeko.

Limoizko tarta hotza