Benetan merezi dituzun postreak daude, limoizko tarta hotz hau adibidez! Errezeta erraz-erraza bazkaria ganoraz amaitu dezazun
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Oinarria prestatzeko: gailetak motrailu batean birrindu eta Kaiku gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Molde biribil baten oinarrian jarriko dugu nahasketa eta laua geratu arte presio arina egingo dugu.
Limoi betegarria prestatzeko:: gelatina-orriak ur hotzean sartuko ditugu hidratatu arte. Harrotzeko esne-gainaren erdia kazo batean berotuko dugu eta gelatina gehituko dugu desegin arte. Limoizko Kaiku Km0 Gurea jogurtekin, irabiatuta, eta gazta freskoarekin nahastuko dugu.
Gainerako Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina harrotuko dugu azukrearekin eta aurreko nahasketan gehituko dugu. Nahasketa molde batean isuri eta hozkailuan hozten utziko dugu 4 bat orduz.
Apaintzeko: merenge bat egingo dut zuringoekin, azukrearekin eta limoi-urarekin. Arretaz, tarta moldetik aterako dugu eta merengearekin apainduko dugu, soplete batekin pixka bat erreko duguna gainazala gorritzeko.
Ingredients
Directions
Oinarria prestatzeko: gailetak motrailu batean birrindu eta Kaiku gurin urtuarekin nahastuko ditugu. Molde biribil baten oinarrian jarriko dugu nahasketa eta laua geratu arte presio arina egingo dugu.
Limoi betegarria prestatzeko:: gelatina-orriak ur hotzean sartuko ditugu hidratatu arte. Harrotzeko esne-gainaren erdia kazo batean berotuko dugu eta gelatina gehituko dugu desegin arte. Limoizko Kaiku Km0 Gurea jogurtekin, irabiatuta, eta gazta freskoarekin nahastuko dugu.
Gainerako Kaiku Km0 harrotzeko esne-gaina harrotuko dugu azukrearekin eta aurreko nahasketan gehituko dugu. Nahasketa molde batean isuri eta hozkailuan hozten utziko dugu 4 bat orduz.
Apaintzeko: merenge bat egingo dut zuringoekin, azukrearekin eta limoi-urarekin. Arretaz, tarta moldetik aterako dugu eta merengearekin apainduko dugu, soplete batekin pixka bat erreko duguna gainazala gorritzeko.