fbpx
OSAGAIAK
Masustazko jogurt bizkotxorako:
 4 Arrautza
 150 g Azukre
 60 g Kaiku gurin
 Limoi baten birrindura
 250 g Arto-irin
 ½ Legamia Zorro
Betegarrirako:
 200 g Masustazko marmelada
 30 g Almendra xerratu
Apaintzeko:
 Masustak
Materialak:
 Labe-erretilua
Yields4 Servings
Total Time50 mins
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Bizkotxo gozoak prestatzea maite dugu asko! Nabaritzen da, ezta? Ziur ez zaizula bururatu masustaz betetzea! Eskerrak gure masustazko Bifi Jogurt gaingabetuak ditugula zeinekin masustaz betetako bizkotxo gozo-gozo hau prestatu dugun, prestatzera animatuko?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Bizkotxorako: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditu bolumena bikoiztu arte. Masustazko Bifi jogurta, gurin urtua eta limoi birrindura gehituko ditugu, irabiatzen jarraituko dugu.

2

Aurreko nahasketaren gainean arto-irina bahetuko dugu eta legamia gehituko dugu. Berriro nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Labe-erretilua koipeztatu eta irineztatuko dugu eta aurreko nahasketa botako dugu.

3

12 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan, hoztu eta moldetik aterako dugu. 8 zati berdinetan moztuko dugu eta 4 oinarri gisa erabiliko ditugu. Masustazko marmelada gainetik zabalduko dugu eta almendra xerratuak hautseztatuko ditugu.

4

Apaintzeko: Gainerako zatiak estali eta marmelada gehiagorekin, masustekin eta almendra xerratuekin apainduko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Masustazko jogurt bizkotxorako:
 4 Arrautza
 150 g Azukre
 60 g Kaiku gurin
 Limoi baten birrindura
 250 g Arto-irin
 ½ Legamia Zorro
Betegarrirako:
 200 g Masustazko marmelada
 30 g Almendra xerratu
Apaintzeko:
 Masustak
Materialak:
 Labe-erretilua

Directions

1

Bizkotxorako: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditu bolumena bikoiztu arte. Masustazko Bifi jogurta, gurin urtua eta limoi birrindura gehituko ditugu, irabiatzen jarraituko dugu.

2

Aurreko nahasketaren gainean arto-irina bahetuko dugu eta legamia gehituko dugu. Berriro nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Labe-erretilua koipeztatu eta irineztatuko dugu eta aurreko nahasketa botako dugu.

3

12 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan, hoztu eta moldetik aterako dugu. 8 zati berdinetan moztuko dugu eta 4 oinarri gisa erabiliko ditugu. Masustazko marmelada gainetik zabalduko dugu eta almendra xerratuak hautseztatuko ditugu.

4

Apaintzeko: Gainerako zatiak estali eta marmelada gehiagorekin, masustekin eta almendra xerratuekin apainduko dugu.

Masustaz betetako bizkotxoa
Hurrengo artikulua