Bizkotxo gozoak prestatzea maite dugu asko! Nabaritzen da, ezta? Ziur ez zaizula bururatu masustaz betetzea! Eskerrak gure masustazko Bifi Jogurt gaingabetuak ditugula zeinekin masustaz betetako bizkotxo gozo-gozo hau prestatu dugun, prestatzera animatuko?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Bizkotxorako: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditu bolumena bikoiztu arte. Masustazko Bifi jogurta, gurin urtua eta limoi birrindura gehituko ditugu, irabiatzen jarraituko dugu.
Aurreko nahasketaren gainean arto-irina bahetuko dugu eta legamia gehituko dugu. Berriro nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Labe-erretilua koipeztatu eta irineztatuko dugu eta aurreko nahasketa botako dugu.
12 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan, hoztu eta moldetik aterako dugu. 8 zati berdinetan moztuko dugu eta 4 oinarri gisa erabiliko ditugu. Masustazko marmelada gainetik zabalduko dugu eta almendra xerratuak hautseztatuko ditugu.
Apaintzeko: Gainerako zatiak estali eta marmelada gehiagorekin, masustekin eta almendra xerratuekin apainduko dugu.
Ingredients
Directions
Bizkotxorako: arrautzak eta azukrea irabiatuko ditu bolumena bikoiztu arte. Masustazko Bifi jogurta, gurin urtua eta limoi birrindura gehituko ditugu, irabiatzen jarraituko dugu.
Aurreko nahasketaren gainean arto-irina bahetuko dugu eta legamia gehituko dugu. Berriro nahastuko dugu osagai guztiak integratu arte. Labe-erretilua koipeztatu eta irineztatuko dugu eta aurreko nahasketa botako dugu.
12 minutuz labekatuko dugu 190 ºC-tan, hoztu eta moldetik aterako dugu. 8 zati berdinetan moztuko dugu eta 4 oinarri gisa erabiliko ditugu. Masustazko marmelada gainetik zabalduko dugu eta almendra xerratuak hautseztatuko ditugu.
Apaintzeko: Gainerako zatiak estali eta marmelada gehiagorekin, masustekin eta almendra xerratuekin apainduko dugu.