Sagar tarta gustuko? Prestatzen irakatsiko dizugu errezeta erraz honekin, etxean gozatu dezazun. Erakutsiko diguzu nola atera zaizun?
CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO
Kremarako: esnea egosiko dugu kanela zotzarekin eta 5 minutuz jalkiko dugu.
Kanela zotza kenduko dugu eta berezirik gorringoak nahastuko ditugu arto-irinarekin eta azukrearekin. Nahasketan esne bero pixka bat botako dugu, ontzian berriro sartuko dugu eta berotuko dugu loditu arte eta irabiatzeari utzi gabe.
Sagar-tartarako: Hostore orria zabalduko dugu eta muturrak moztuko ditugu ertzak egiteko. Krema, sagar zurituak eta zatituak banatuko ditugu eta ertzak margotuko ditugu.
Azukrez hautseztatuko dugu, 180 ºCtan laberatuko dugu 25 minutuz eta amaitzeko abrikot marmelada pixka batekin margotuko dugu.
Ingredients
Directions
Kremarako: esnea egosiko dugu kanela zotzarekin eta 5 minutuz jalkiko dugu.
Kanela zotza kenduko dugu eta berezirik gorringoak nahastuko ditugu arto-irinarekin eta azukrearekin. Nahasketan esne bero pixka bat botako dugu, ontzian berriro sartuko dugu eta berotuko dugu loditu arte eta irabiatzeari utzi gabe.
Sagar-tartarako: Hostore orria zabalduko dugu eta muturrak moztuko ditugu ertzak egiteko. Krema, sagar zurituak eta zatituak banatuko ditugu eta ertzak margotuko ditugu.
Azukrez hautseztatuko dugu, 180 ºCtan laberatuko dugu 25 minutuz eta amaitzeko abrikot marmelada pixka batekin margotuko dugu.