fbpx
OSAGAIAK
Kremarako:
 500 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetua
 Kanela zotz bat
 3 Arrautza gorringo
 40 g arto-irin
 3 Koilarakada azukre
Sagar-tartarako:
 Hostore orri errektangeluar 1 gurinarekin
 2 Sagar golden
 1 Arrautza
 Azukrea
 Abrikot Marmelada
Yields10 Servings
Total Time1 hr
TweetSave
RatingDifficultyBeginner

Sagar tarta gustuko? Prestatzen irakatsiko dizugu errezeta erraz honekin, etxean gozatu dezazun. Erakutsiko diguzu nola atera zaizun?

CÓMO ELABORAR ESTA RECETA PASO A PASO

1

Kremarako: esnea egosiko dugu kanela zotzarekin eta 5 minutuz jalkiko dugu.

2

Kanela zotza kenduko dugu eta berezirik gorringoak nahastuko ditugu arto-irinarekin eta azukrearekin. Nahasketan esne bero pixka bat botako dugu, ontzian berriro sartuko dugu eta berotuko dugu loditu arte eta irabiatzeari utzi gabe.

3

Sagar-tartarako: Hostore orria zabalduko dugu eta muturrak moztuko ditugu ertzak egiteko. Krema, sagar zurituak eta zatituak banatuko ditugu eta ertzak margotuko ditugu.

4

Azukrez hautseztatuko dugu, 180 ºCtan laberatuko dugu 25 minutuz eta amaitzeko abrikot marmelada pixka batekin margotuko dugu.

Ingredients

OSAGAIAK
Kremarako:
 500 ml Kaiku KM0 esne erdigaingabetua
 Kanela zotz bat
 3 Arrautza gorringo
 40 g arto-irin
 3 Koilarakada azukre
Sagar-tartarako:
 Hostore orri errektangeluar 1 gurinarekin
 2 Sagar golden
 1 Arrautza
 Azukrea
 Abrikot Marmelada

Directions

1

Kremarako: esnea egosiko dugu kanela zotzarekin eta 5 minutuz jalkiko dugu.

2

Kanela zotza kenduko dugu eta berezirik gorringoak nahastuko ditugu arto-irinarekin eta azukrearekin. Nahasketan esne bero pixka bat botako dugu, ontzian berriro sartuko dugu eta berotuko dugu loditu arte eta irabiatzeari utzi gabe.

3

Sagar-tartarako: Hostore orria zabalduko dugu eta muturrak moztuko ditugu ertzak egiteko. Krema, sagar zurituak eta zatituak banatuko ditugu eta ertzak margotuko ditugu.

4

Azukrez hautseztatuko dugu, 180 ºCtan laberatuko dugu 25 minutuz eta amaitzeko abrikot marmelada pixka batekin margotuko dugu.

Sagar-tarta
Hurrengo artikulua